ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και ο Φετφατζίδης στην Κρήτη

Και ο Φετφατζίδης στην Κρήτη
INTIME SPORTS

Μπορεί αρχικά να ήταν εκτός αποστολής, όμως μετά από εντολή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκεται στην Κρήτη για το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (4/3, 17:15).

Αλλάξανε τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Γιάννης Φετφατζίδης πιθανότατα να έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (4/3, 17:15).

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να μην ταξιδέψει στην Κρήτη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, μια νέα σκέψη του Ισπανού τεχνικού, τον έφερε εσπευσμένα στο νησί.

Δεν αποκλείεται να έχει προκύψει πρόβλημα τραυματισμού με κάποιον παίκτη από τις πτέρυγες, όμως αυτό θα φανεί λίγο πριν το ματς, όπου θα δούμε αν ο "Φέτφα" θα βρίσκεται στην 18άδα στη θέση κάποιου άλλου.

Αυτό που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι πως ο διεθνής άσος, βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και είναι σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που τον χρειαστεί η ομάδα του.

Προτάσοφ: "Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού"

Ο Όλεγκ Προτάσοφ, προειδοποιεί τον Ολυμπιακό ενόψει των αναμετρήσεων με την Μέταλιστ. Τι ελπίδες δίνει για πρόκριση των "ερυθρόλευκων" στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Τζεμπούρ: "Θέλω να τα πάρω όλα"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ παραβρέθηκε το Σάββατο (3/3) στο Redstore και μίλησε για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ