ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ικανοποίηση για Ντιόγκο, όχι και για διαιτησία

Ικανοποίηση για Ντιόγκο, όχι και για διαιτησία
INTIME SPORTS

Πολύ καλά λόγια για την επανεμφάνιση του Ντιόγκο είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ εξήγησε γιατί έχει παράπονα από την διαιτησία. Διαβάστε αναλυτικά.

Μπορεί η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό να έφερε προβληματισμό καθώς η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει να μην παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, όμως υπάρχουν δύο λόγοι που χαμογελούν στον Πειραιά.

Ο ένας λόγος είναι η νίκη που έφερε τους τρεις βαθμούς και ο δεύτερος η επανεμφάνιση του Ντιόγκο, που άφησε υποσχέσεις πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του Πειραιά.

Από την πλευρά του, ο Σάββας Θεοδωρίδης, όταν ρωτήθηκε σε "πηγαδάκι" με τους δημοσιογράφους, εξέφρασε την ικανοποίησή του, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Ο Ντιόγκο έπαιξε πάρα πολύ καλά. Ξέρετε πόσους μήνες έχει να παίξει μπάλα; Ήταν γρήγορος και απλός. Τι να πούμε για τον Ντιόγκο. Δεν ήταν απλά καλός, ήταν πάρα πολύ καλός".

Αντίθετα, ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον διαιτητή της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας: "Π ως γίνεται ο Ολυμπιακός να έχει υπέρ του την κατοχή 62-38% και να έχουμε λιγότερα φάουλ; Επίσης, σ' ένα ματς που ο Ολυμπιακός δεν είχε δυσκολίες, γιατί ο κόσμος αποδοκίμαζε τον διαιτητή; Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ένα και ένα κάνουν δύο. Εγώ τα λέω τα πράγματα απλά. Η ΚΕΔ πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ