ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ήθελε Τοροσίδη ο ΠΑΟΚ"

"Ήθελε Τοροσίδη ο ΠΑΟΚ"
Τοροσίδης INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Βασίλη Τοροσίδη αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του, το ποσοστό μεταπώλησης και την πρόταση της Φούλαμ.

"Έδειξε ενδιαφέρον. Όμως για τον Βασίλη δεν υπήρχε τίποτα στην Ελλάδα πέρα από τον Ολυμπιακό, ή στον Ολυμπιακό θα πέθαινε, μη αλλάζοντας φανέλα ποτέ, ή θα πήγαινε στο εξωτερικό!

Αυτή είναι η αλήθεια", είπε αρχικά ο μάνατζερ του Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργος Καζιάνης, στο "ΦΩΣ".

Για τη μεταγραφή του Τοροσίδη στην Ρόμα, είπε: "Η Ρόμα είναι πολύ μεγάλο κλαμπ, είμαι εδώ και το ζω από κοντά. Ο Βασίλης είναι πολύ ευχαριστημένος. Από την πλευρά μου αλλά και από την πλευρά του Βασίλη θέλουμε να ειπωθεί ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο.

Διότι δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να φύγει ο παίκτης από τώρα στο εξωτερικό, κάτι που ήταν η επιθυμία του. Το ποσό που έφτασε να δίνει ο κ.Μαρινάκης ήταν πολύ μεγάλο για Ελλάδα. Μην ξεχνάμε σε τι κατάσταση βρίσκεται οικονομικά η χώρα".

Για το deal της υπόθεσης, τόνισε: "Είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ καθαρά. Οι άνθρωποι της Ρόμα τον ήθελαν πολύ, γι' αυτό και τον πήρανε από τώρα, δίνοντας ανταλλάγματα στον Ολυμπιακό".

Για τα κέρδη του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Να υπάρχει 20% ποσοστό μεταπώλησης πέρα από τα χρήματα. Οι άνθρωποι της Ρόμα τον έχουν αγκαλιάσει. Ο Ολυμπιακός τον ήθελε, έκανε υπέρβαση στο τέλος για να τον κρατήσει, αλλά η επιθυμία του παίκτη ήταν να πάει στο εξωτερικό. Αυτή είναι η αλήθεια".

Για την πρόταση από την Φούλαμ, είπε: "Την απορρίψαμε λόγω μεγέθους της Ρόμα. Δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες. Πέρα από τη Φούλαμ, ενδιαφέρθηκαν και η Παλέρμο, η Σαμπντόρια, η Πάρμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ