ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Herbalife και Ολυμπιακός, οι πρώτοι με τους πρώτους

Herbalife και Ολυμπιακός, οι πρώτοι με τους πρώτους
INTIME SPORTS

Η Herbalife παρουσίασε τη νέα σειρά διατροφής Herbalife 24, την οποία χρησιμοποιούν ήδη στον Ολυμπιακό και το Sport24.gr έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

Οι πρώτοι πάνε λέει με τους πρώτους κι αυτό ισχύει στην περίπτωση της συνεργασίας ανάμεσα στον πρωταθλητή Ελλάδας στο ποδόσφαιρο Ολυμπιακό και την Herbalife, την εταιρία που προσφέρει σειρά διατροφής για την καλύτερη απόδοση και την υγεία των αθλητών, αλλά και του απλού κόσμου.

Ο Ολυμπιακός βέβαια, είναι η ομάδα που χρησιμοποιεί τα προϊόντα της Herbalife στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως, υπάρχουν και άλλοι πελάτες, με όνομα βαρύ και ένδοξη ιστορία...

Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Σάλκε, Άγιαξ, Σάντος και Λ.Α Γκάλαξι εμπιστεύονται τη συγκεκριμένη εταιρία διατροφής, ενώ οι Πρωταθλητές Ελλάδας χρησιμοποιούν ήδη τη νέα αθλητική σειρά Herbalife 24. Με αφορμή τα νέα προϊόντα, η εταιρία παρέθεσε γεύμα στο εστιατόρια Αλάτσι και το Sport24.gr ήταν στην παρουσίαση, που μπορούμε να την αποκαλέσουμε καλύτερα ως casual και αθλητική συζήτηση.

Herbalife και Ολυμπιακός, οι πρώτοι με τους πρώτους

Εκεί ήταν επίσης και ο Dr John Heiss, που εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το γεγονός πως βρίσκεται στη χώρα μας, ενώ ανέλυσε τις συνεργασίες που έχει η εταιρία με μεγάλες ομάδες αλλά και τα χαρακτηριστικά των νέων προϊόντων. Φυσικά και συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό μέσα σ' αυτές και πόσο σημαντικό είναι και για τις δύο πλευρές, η συγκεκριμένη συνεργασία.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Καραούζας, ο οποίος τόνισε: "Θα ήθελα να μεταφέρω εκ μέρους τόσο των παικτών, όσο και των υπολοίπων που βρίσκονται στο σύλλογο, την απόλυτη ικανοποίηση για τα προϊόντα της Herbalife. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας τα επόμενα χρόνια".

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την Herbalife

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ