ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η βράβευση του Πάντελιτς από τον Ολυμπιακό

Η βράβευση του Πάντελιτς από τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Λίγο πριν την πρώτη σέντρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσαν τον Μάρκο Πάντελιτς για την προσφορά του στους "ερυθρόλευκους". Δείτε video.

Ιδιαίτερες ήταν οι στιγμές που εκτυλίχτηκαν στο χορτάρι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τιμάει τον Μάρκο Πάντελιτς για την τριετή προσφορά του φορώντας τα ερυθρόλευκα.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών παρέδωσε στον Σέρβο φορ τιμητική πλακέτα, ευχαριστώντας τον για όσα πέτυχε με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε ένα video με γκολ του Μάρκο Πάντελιτς και ο κόσμος στις εξέδρες τραγουδούσε ρυθμικά το όνομα του Σέρβου άσου.

Η βράβευση του Πάντελιτς από τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

"Είναι ένα σημαντικό βράδυ για εμένα. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο για όσα έχει κάνει για εμένα. Έχουμε όλοι ένα όνειρο για αυτή την ομάδα.

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, που με στήριξε, τον κύριο Βρέντζο, τη Διοίκηση του Ολυμπιακού", είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκο Πάντελιτς, μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV.

Η βράβευση του Μάρκο Πάντελιτς

Το αφιέρωμα του Olympiacos TV στον Σέρβο φορ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ