ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έγινε το θαύμα με Φουστέρ, είναι στην αποστολή!

Έγινε το θαύμα με Φουστέρ, είναι στην αποστολή!
INTIME SPORTS

Ένα άκρως ευχάριστο νέο περίμενε τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση της Δευτέρας, αφού ο Φουστέρ προπονήθηκε και είναι στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ! Δείτε videos.

Ένα 24ωρο έμεινε περίπου για το κρισιμότερο (όπως αποδείχτηκε) παιχνίδι του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League, αυτό με την Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τρίτης, και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν για την ιστορική πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Ερνέστο Βαλβέρδε, οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν στο Ρέντη την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με τους "κανονιέρηδες", με το ευχάριστο να είναι πως δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής. Αντίθετα, προέκυψε ένα πολύ ευχάριστο νέο!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Νταβίδ Φουστέρ, που κόντρα στις ιατρικές προβλέψεις προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και είναι στην αποστολή για το κρισιμότατο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" (6/12, 21:45).

Και γιατί γράφουμε στο τίτλο για θαύμα; Μα είναι πολύ απλό! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε υποστε ί θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς την προηγούμενη Τρίτη και ο χρόνος αποχής του ήταν δύο εβδομάδες σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, ενώ και την Κυριακή (χθες δηλαδή), είχε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Ο 29χρονος άσος ξεπέρασε και τη θλάση και τη γαστρεντερίτιδα, έσπασε όλα τα κοντέρ και βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι βέβαια με μια μονάχα προπόνηση στα πόδια του, όμως στο ματς με την Άρσεναλ είναι απαραίτητος ακόμη και να βρίσκεται στον πάγκο.

Εξίσου ευχάριστη είναι και η είδηση για τον Πάμπλο Ορμπάιθ που κι αυτός συμμετείχε στην προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και υπολογίζεται κανονικά για το... τελικό της Τρίτης. Τόσο ο Βάσκος, όσο και ο Φουστέρ μαζί με τον Γέστε, πήγαν στο Metropolitan και εξετάστηκαν, για να φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς τους.

Όπως σας προαναφέραμε, οι δύο πρώτοι είναι "ΟΚ", όχι όμως και ο Γέστε, που μπορεί να έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά και τη Δευτέρα έκανε ατομικό στο γυμναστήριο. Φυσικά, έμεινε εκτός αποστολής, αφού παραμένει ακόμη τραυματίας. Τραυματίας είναι και οι Φέισα, Ιμπαγάσα, που ακολούθησαν θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Μόνχε, Χαβίτο, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, την Τρίτη στις 10:30.

Στου Ρέντη και ο Σάββας

Στου Ρέντη βρέθηκε και ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή και δέχτηκε τις ευχές. Σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους, ο γενικός αρχηγός της ομάδας μίλησε για το πρωτάθλημα και τη διαιτησία με δύο ατάκες.

Αρχικά είπε πως το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά για τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε πως ο Κάκος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ριέρα, όταν ήταν στο πούλμαν της επιστροφής. Μην ξεχνάμε πως ο Ισπανός που αποβλήθηκε ενώ το ματς με τον Λεβαδειακό είχε τελειώσει, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ