ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός δράσης ΚΑΙ ο Φουστέρ!

Εκτός δράσης ΚΑΙ ο Φουστέρ!
INTIME SPORTS

Οι τραυματισμοί συνεχίζονται στο Λιμάνι! Ο Φουστέρ υπέστη θλάση και θα μένει και αυτός εκτός δράσης. Δείτε πόσο θα μείνει στα pit, την αποστολή για Δόξα Δράμας και τον "πρωτάρη".

Αυτό που συμβαίνει φέτος στον Ολυμπιακό με τους τραυματισμούς δεν έχει προηγούμενο. Ή για την ακρίβεια έχει, καθώς μας θυμίζει έντονα την εποχή (2007-08), όπου του Ρέντη γέμιζε με παίκτες που δεν μπορούσαν να προσφέρουν, λόγω τραυματισμών.

Έτσι και τώρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε βλέπει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον να ταλαιπωρούνται από προβλήματα, που δεν τους επιτρέπουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να είναι στη διάθεσή του.

Νέο θύμα είναι ο Νταβίδ Φουστέρ, που για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν θα αναγκαστεί να δει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τις εξέδρες. Την πρώτη είχε πρόβλημα στα πλευρά που προέκυψε στο ματς με την ΑΕΚ και επέστρεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως αυτή τη φορά πρόκειται για μυικό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός έκανε μαγνητική και από την εξέταση διαπιστώθηκε πως θα έχει θλάση στον προσαγωγό δεξιά. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον (κρατήστε αυτή τη λέξη) δύο εβδομάδες και δεν θα καταφέρει να βοηθήσει στα ματς με Δόξα Δράμας (εντός 30/11), Παναιτωλικό (εντός 3/12), Άρσεναλ (εντός 6/12), Κέρκυρα (εκτός 11/12) και Λεβαδειακό (εκτός 14/12).

Και επειδή έχουμε χάσει το μέτρημα με τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού, ας τα βάλουμε σε μια σειρά... Φέισα, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Φουστέρ και Μέλμπεργκ, αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που θα πρέπει να κάνει πλάνα με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Η επιστροφή του "μαέστρου"

Μέσα σε όλα τα δυσάρεστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε και κάτι ευχάριστο, που έχει να κάνει με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης με την Δόξα Δράμας και πιθανότατα να τον δούμε ξανά στην ενδεκάδα.

Άλλωστε τώρα που οι τραυματισμοί έχουν χτυπήσει τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός γίνεται πιο απαραίτητος από ποτέ, ακόμα και σε παιχνίδια που μπορεί να θεωρούνται εύκολα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή της Πειραϊκής ομάδας ο Ζαραδούκας, που αποκτήθηκε μαζί με τον Μόνχε, στις τελευταίες μεταγραφές.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Στα της προπόνησης, ο Παπάζογλου προπονήθηκε κανονικά μετά από 15 ημέρες, ο Ορμπάιθ έβγαλε μέρος του προγράμματος και η στιγμή που θα επιστρέψει δεν θα αργήσει, ο Μακούν έκανε φυσικοθεραπεία και ατομικό, ο Γέστε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Φέισα επιστρέφει από Γερμανία την Τετάρτη και θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ