ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η προθεσμία σε Τοροσίδη και η Τζένοα

Η προθεσμία σε Τοροσίδη και η Τζένοα
INTIME SPORTS

Στην Ιταλία αναφέρουν πως η Τζένοα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τοροσίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος, με τον Ολυμπιακό να έχει δώσει προθεσμία στον παίκτη ώστε να απαντήσει.

Ακόμη ένα ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο πως η Τζένοα ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Βασίλη Τοροσίδη, τονίζοντας πως ο σύλλογος της γειτονικής χώρας βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και η Τζένοα θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται, κλείνοντας από τώρα για τον Ιούνιο τον ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Βασίλη Τοροσίδη με τεράστια υπομονή, αλλά έχει δώσει και μία προθεσμία στον αρχηγό της ομάδας ώστε να απαντήσει μέσα στον Ιανουάριο.

Οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Έλληνα διεθνή για τα επόμενα χρόνια, του έχουν καταθέσει μία άκρως ικανοποιητική πρόταση για τα δεδομένα της εποχής και αναμένουν την απόφαση του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ από την πλευρά του δείχνει ακόμη να μην έχει κατασταλάξει στο τι θέλει πραγματικά να κάνει. Να συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή να κάνει πράξη το μεγάλο του όνειρο, το οποίο είναι να δοκιμάσει την τύχη του σε σύλλογο του εξωτερικού; Αυτό είναι το δίλημμα του, αν και οι... κακές γλώσσες λένε πως καθυστερεί γιατί περιμένει καλύτερη πρόταση εκτός Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ