ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Τζιμπούρ

Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Τα τούρκικα ΜΜΕ αναφέρουν πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ. Ποιες είναι οι υπόλοιπες ομάδες που θέλουν τον Αλγερινό και ποια είναι τα δεδομένα.

Δεν είναι η πρώτη φορά και πιθανότατα ούτε η τελευταία, που τα τούρκικα ΜΜΕ ασχολούνται με τον Ραφίκ Τζιμπούρ και κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο ενδιαφέρον ομάδων τους για τον Αλγερινό άσο.

Η ιστοσελίδα " fotospor.com" επαναφέρει στο προσκήνιο, το... φλερτ της Μπεσίκτας με τον επιθετικό του Ολυμπιακού και καταγράφει τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον και των Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε, Λιλ και Μαρσέιγ, ενώ τονίζουν πως ο 28χρονος σέντερ φορ, κοστολογείται με 5.500.000 ευρώ.

Οι Τούρκοι φαίνεται πως είναι αρκετά ενημερωμένοι, καθώς γράφουν και για τη συνάντηση που είχε ο Ραφίκ Τζιμπούρ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (11/4) και υπογραμμίζουν πως ίσως παίξει ρόλο σχετικά με το μέλλον του παίκτη στον Πειραιά.

Τέλος, τονίζουν πως αν φτάσει στα γραφεία της Πειραϊκής ΠΑΕ μια συμφέρουσα πρόταση για τον Αλγερινό φορ, τότε θα την εξετάσουν και όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ