ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ξεκούραση του Μαρκάνο και η συνέντευξη του Βαλβέρδε

Η ξεκούραση του Μαρκάνο και η συνέντευξη του Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Μαρκάνο να παίρνει ανάσες. Ανοίγει τα χαρτιά του την Πέμπτη ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δίχως προβλήματα και με τους διεθνείς να απουσιάζουν για δεύτερη μέρα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Ιβάν Μαρκάνο, ο παίκτης που έχει αγωνιστεί στα περισσότερα ματς και έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην ομάδα του Πειραιά, ακολούθησε πρόγραμμα ξεκούρασης.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός αμυντικός δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές και έκανε έντονο ατομικό στο γυμναστήριο, προκειμένου να πάρει κάποιες ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Από την άλλη, πλευρά, ο Ρόι Κάρολ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και έχει χρόνο μπροστά του μέχρι να επιστρέψει.

Η επόμενη προπόνηση για τους Πειραιώτες είναι την Τετάρτη στις 10:30, ενώ η προετοιμασία θα μπει στην τελική ευθεία την Πέμπτη, όταν θα επιστρέψουν και οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις που έχουν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη 1η Μαρτίου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ