ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "ερυθρόλευκη" πτήση και ο Κασάμι

Η "ερυθρόλευκη" πτήση και ο Κασάμι

Δείτε το βίντεο του OlympiacosTV από την πτήση των "ερυθρολεύκων" για το Τορίνο και τον Παϊτίμ Κασάμι να μιλάει για τον αγώνα, τον κόσμο της ομάδας και την αγαπημένη του μουσική.

Για το Τορίνο ταξίδεψε η αποστολή του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν το βράδυ της Τρίτης (4/11, 21:45) την Γιουβέντους για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το OlympiacosTV τράβηξε πλάνα πριν την πτήση, αλλά και μέσα από το αεροπλάνο, όπου μαζί ήταν και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δεν άφησε μόνο του τον Ολυμπιακό σε αυτό το κομβικό ματς.

Παράλληλα, μίλησε ο Παϊτίμ Κασάμι, ο άνθρωπος που σκόραρε στο προηγούμενο παιχνίδι στο Φάληρο. Ο διεθνής Ελβετός, αναφέρθηκε στον αγώνα, στον κόσμο και στην αγαπημένη του μουσική.

Επιπλέον, υπάρχουν πλάνα μέσα από το πιλοτήριο, από την προσγείωση στο αεροδρόμιο και ένα εντυπωσιακό πανοραμικό πλάνο του "Juventus Stadium".

Ο Κασάμι στο OlympiacosTV:

"Είμαστε στο δρόμο για το Τορίνο, βρισκόμαστε στο αεροπλάνο. Είμαι ήρεμος, χαλαρός και ανυπομονώ για το παιχνίδι! Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Ειδικά όταν σκοράρεις και με αυτό το γκολ η ομάδα φτάνει στη νίκη, νιώθεις ξεχωριστά συναισθήματα.

Ήταν, μάλιστα, το πρώτο μου γκολ στο Champions League και δεν είχα ποτέ ξανά τόσο σπουδαίους φιλάθλους, παίζοντας σε τέτοιο αγώνα. Ήταν μια πραγματικά απίστευτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις πόντους και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Είναι πολύ σημαντική η στήριξη των φιλάθλων μας. Μας δίνει δύναμη, αυτοπεποίθηση, μας δείχνει πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τον σύλλογο. Πόσο σημαντικό είναι για εμάς. Είναι υπέροχο συναίσθημα να έχει 2.000 και πλέον φιλάθλους του Ολυμπιακού στο γήπεδο και να φωνάζουν για εμάς.

Αυτό το εισιτήριο είναι το "μαγικό χαρτάκι" από το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, το οποίο νικήσαμε απέναντι στη Γιουβέντους. Ελπίζω ότι τώρα θα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερα τα πράγματα.

Αυτό είναι το "μαγικό χαρτάκι", το εισιτήριο για το παιχνίδι στο Τορίνο. Ελπίζω ότι θα έρθετε όλοι στο γήπεδο να μας στηρίξετε για περισσότερο από 90 λεπτά! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ακούω "Weeknd", το τραγούδι "Often" σε remix του Kygo. Μου αρέσει αυτό το τραγούδι, με ηρεμεί. Σας καλώ να το ακούσουμε παρέα και να απολαύσουμε αυτή την πτήση. Σας ευχαριστώ για όλη τη συμπαράσταση που μας δείχνετε πάντα και εύχομαι να σας κάνουμε ευτυχισμένους!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ