ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η επιστροφή του Πάμπλο Ορμπάιθ

Η επιστροφή του Πάμπλο Ορμπάιθ
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ματς με τον Παναιτωλικό (3/12, 19:30). Δείτε την αποστολή.

Η μίνι (μόλις 1μιση προπόνηση) προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (3/12, 19:30) ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει στη διάθεσή του τον Πάμπλο Ορμπάιθ.

Ο Βάσκος αμυντικός μέσος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη και έτσι ο συμπατριώτης του προπονητής, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τον δούμε στην βασική ενδεκάδα ή να πάρει απλά μερικά λεπτά συμμετοχής.

Μαζί με τον Ορμπάιθ, στην αποστολή επέστρεψε και ο Τάσος Παπάζογλου, που ξεπέρασε νωρίτερα από το αναμενόμενο τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή για το ματς με τον Παναιτωλικό. Μένει να δούμε αν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού...

Το σίγουρο είναι πως ο Ζαραδούκας δεν θα κάνει ντεμπούτο, αφού δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου και θα χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή ακόμα. Να σημειωθεί πως εκτός πλάνων είναι και ο Μιραλάς, λόγω καρτών.

Η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Αμπντούν.

Σ' ότι αφορά στους τραυματίες, οι Φέισα, Μακούν και Φουστέρ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Φέστε έκανε ατομικό, ενώ ο Μέλμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Φουστέρ, Μέλμπεργκ, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Μιραλάς, Ζαραδούκας, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν,το Σάββατο στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ