ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η επιστροφή του Μέγιερι και τα τρία φιλικά

Η επιστροφή του Μέγιερι και τα τρία φιλικά

Ο Μπάλας Μέγιερι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και επέστρεψε στις προπονήσεις. Μια ώρα κράτησε η μεσημεριανή προπόνηση και έγιναν τέσσερις ασκήσεις. Τρία φιλικά στην Γερμανία.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Η μεσημεριανή προπόνηση του Ολυμπιακού είχε διάρκεια μία ώρα. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε φυισική κατάσταση, κάνοντας τέσσερις ασκήσεις. Δούλεψαν με όργανα γυμναστηρίου.

Ήταν χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ. Στην πρώτη ήταν ξαπλωμένοι σε στρώμα και είχαν μία μπάλα μπροστά τους την οποία σήκωναν. Στην δεύτερη έκαναν πουσάπς, στην τρίτη πήδαγαν χαμηλά εμπόδια, ενώ στην τέταρτη δούλεψαν στην ευλυγισία τους.

Δεν δούλεψαν με μπάλα στα πόδια. Αυτό θα γίνει στην επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού, εντός της ημέρας. Επίσης σήκωσαν βάρη. Οι τρεις τερματοφύλακες (Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης) έκαναν εντατική προπόνηση. Ο Μπάλας είχε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά επανήλθε. Ο Ράντος δούλεψε αρκετά μαζί του και ο Μέγκιερι δείχνει και πάλι γερός και δυνατός. Η προπόνηση είχε διάρκεια μία ώρα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: "Πολλή δουλειά επάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μας περιελάμβανε το δεύτερο μέρος των σημερινών προπονήσεων στο Ζέεφελντ.

Στις 11:45 (ώρα Αυστρίας) οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν στο γήπεδο και δούλεψαν με όργανα γυμναστικής, εμπόδια, βάσεις για κάμψεις και ειδικές, βαριές μπάλες για κοιλιακούς, κάτω από τον ήλιο. Το πρόγραμμα ήταν έντονο, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα.

Ξεχωριστά δούλεψαν οι τερματοφύλακες, υπό τις οδηγίες του Αλέκου Ράντου. Μαζί τους και ο Μπάλαζ Μέγιερι, ο οποίος σιγά-σιγά μπαίνει πλέον και εκείνος σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ανεβάζοντας γρήγορα «στροφές».

Η σημερινή ημέρα εκγύμνασης θα ολοκληρωθεί μετά την απογευματινή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:30".

Τα τρία φιλικά στην Γερμανία

Γνωστοποιήθηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού το πλάνο που υπάρχει για τα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν επί γερμανικού εδάφους.

Τα φιλικά ματς που θα δοθούν είναι τρία. Το πρώτο θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου, το δεύτερο με την Χόφενχαϊμ στις 28 Ιουλίου και το τρίτο στις 30 του ίδιου μήνα.

Οι Πειριαώτες έχουν συμφωνήσει να δώσουν φιλική αναμέτρηση και κόντρα στην Στουτγκάρδη, στο γήπεδο της. Το ματς θα γίνει είτε στις 26 είτε στις 28 Ιουλίου. Αυτό θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες. Το τρίτο θα δοθεί απέναντι σε γερμανική ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται είτε στην δεύτερη, είτε στην τρίτη κατηγορία της χώρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ