ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βαλένθια

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βαλένθια
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του φιλικού αγώνα με την Βαλένθια στο Μεστάγια (10/8, 23:00). Δείτε τα ονόματα της αποστολής.

Με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Αντίπαλος η Βαλένθια στο Μεστάγια σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 23:00 και όχι στις 23:15 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Στην σημερινή προπόνηση, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις τεχνικής, κατοχής και πίεσης, αλλά και τακτικής. Έκαναν και δίτερμα, πριν ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή.

Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται, πέρα από τον Ιμπαγάσα, ο επίσης τραυματίας Διαμαντάκος και οι Ντε Βινσέντι, Λυκογιάννης, Γιαννιώτης και Κάρολ. Αντίθετα συμπεριλήφθηκε ο Μιγκέλ Τόρες που ανακοινώθηκε χθες.

Αναλυτική η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ