ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή για την φιέστα με τον Πανιώνιο

Η αποστολή για την φιέστα με τον Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν ακολούθησε θεραπεία και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τελευταίο παιχνίδι Πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου και θα γίνει η απονομή για την κατάκτηση του 40ού τίτλου στην ιστορία του συλλόγου, πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το πρωί του Σαββάτου (20/4).

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Χολέμπας, Μήτρογλου, Τζιμπούρ, ενώ ατομικό και θεραπεία έκανε ο Φουστέρ. Ωστόσο, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Πολύ καλύτερα είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος έκανε θεραπεία, αλλά έμεινε εκτός, καθώς κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί.

Οι ερυθρόλευκοι έριξαν το βάρος στην τακτική, αλλά και την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή της, μέσω ασκήσεων και διτέρματος. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς με τους κυανέρυθρους. Πρόκειται για 21 ποδοσφαιριστές, τρεις εκ των οποίων θα "κοπούν" από την τελική 18άδα.

Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος, Ντιακιτέ. Πλην του Αμπντούν, εκτός αποστολής έμεινε ο Λυκογιάννης, όπως και οι Πάντελιτς - Πίνο, που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ