ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο πριν την απαγωγή

Η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο πριν την απαγωγή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άλαν Πουλίδο απήχθη και αναζητείται στην πόλη Βικτόρια της επαρχίας Ταμαουλίπας, όπου είχε βρεθεί με τη σύντροφό του συμμετέχοντας σε γιορτή. Δείτε την τελευταία φωτογραφία πριν την απαγωγή.

Συγκλονισμένη είναι η φίλαθλη, κι όχι μόνο, κοινή γνώμη στο Μεξικό, στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο με την απαγωγή του επιθετικού του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο. Αυτή επιβεβαιώθηκε κι από κρατικό αξιωματούχο, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και τον αδερφό του, Αρμάντο.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Μεξικού, ο Άλαν Πουλίδο είχε βρεθεί σε γιορτή με τη σύντροφό του στην πόλη Βικτόρια της επαρχίας Ταμαουλίπας κι απήχθη κατά την αναχώρησή του από αυτή. Η φωτογραφία που μπορείτε να δείτε πιο κάτω είναι και η τελευταία του "ερυθρόλευκου" φορ πριν από την απαγωγή του. Διακρίνεται δίπλα στον αδερφό του, Αρμάντο, κι ένα μικρό παιδί.

Η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο πριν την απαγωγή

Η τελευταία ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, θέλει τους "ερυθρόλευκους" να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την οικογένεια του παίκτη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, πληροφορήθηκε από τον Πρέσβη του Μεξικού στην Ελλάδα, κ. Ταρσίσιο Ναβαρέτε Μόντες ντε Όκα, ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τα συμβάντα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι αρχές στο Μεξικό θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ