ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η τακτική σε πρώτο πλάνο

Η τακτική σε πρώτο πλάνο
INTIME SPORTS

Με τον Ολυμπιακό να μπαίνει από την Κυριακή (1/2) σε πρόγραμμα "φωτιά", ο Περέιρα ρίχνει το βάρος στην τακτική, όπως έκανε και στο πρόγραμμα της Παρασκευής (30/1).

Ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα περιμένει τον Ολυμπιακό τις επόμενες 40 ημέρες , αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια, την Κυριακή (1/2, 19:30) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ο Βίτορ Περέιρα λοιπόν στηρίζει πολλά επάνω στο κομμάτι της τακτικής, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, προκειμένου η ομάδα του να αντεπεξέλθει στον καλύτερο δυνατό βαθμό μπροστά σε αυτή την πρόκληση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση της Παρασκευής (30/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, είχε ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες του ένα πρόγραμμα με αρκετές ασκήσεις τακτικής, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πολύ επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, τόσο σε σετ παιχνίδι, όσο και στο τρανζίσιον.

Ο Περέιρα έδινε συνεχώς οδηγίες σε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, καθώς είναι σαφές πως θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ του προκειμένου να βγει το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, με παιχνίδια κάθε τρία 24ωρα για τις επόμενες 40 μέρες.

Στο ιατρικό δελτίο δεν υπήρξε κάτι νεότερο, με τους Μποτία, Ρομπέρτο και Στρέζο να συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Η απουσία που "καίει" τους Πειραιώτες είναι αυτή του Ισπανού γκολκίπερ, που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης τις επόμενες μέρες και με σκοπό να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (8/2).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ