ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι 40 μέρες "φωτιά" του Ολυμπιακού

Οι 40 μέρες "φωτιά" του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και το Sport24.gr παρουσιάζει τα ματς που έχουν να δώσουν το προσεχές διάστημα οι Πειραιώτες.

Μόνο εύκολο δεν είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού το προσεχές διάστημα, καθώς έχει τρία ανοικτά "μέτωπα" μπροστά του και οι αναμετρήσεις είναι... φωτιά. Οι Πειραιώτες καλούνται να τα βγάλουν πέρα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν και αν μη τι άλλο η πρόκληση είναι μεγάλη.

Σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα είναι αναγκασμένη να παίζει συνεχώς και από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 8 Μαρτίου έχει να δώσει 11 αγώνες, όπου συμπεριλαμβάνονται τα ντέρμπι της Super League σε Τούμπα και Λεωφόρο, τα δυο ματς με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου και τα παιχνίδια των "32" του Europa με την Ντνίπρο.

Από αυτά τα ματς, τα έξι είναι εκτός έδρας και τα πέντε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα θα καθορίσουν σε μέγιστο βαθμό την πορεία των Πειραιωτών την φετινή αγωνιστική περίοδο. Είτε θα μείνουν μέσα σε όλους τους στόχους τους είτε θα συνεχίσουν με... απώλειες. Οι "απαντήσεις" στο χορτάρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1 Φεβρουαρίου: Βέροια - Ολυμπιακός

4 Φεβρουαρίου: Ολυμπιακός - Ατρόμητος

8 Φεβουαρίου: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

11 ή 12 Φεβουαρίου: Ολυμπιακός - ΑΕΚ

15 Φεβουαρίου: Ολυμπιακός - Εργοτέλης

19 Φεβουαρίου: Ντνίπρο - Ολυμπιακός

22 Φεβουαρίου: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

26 Φεβουαρίου: Ολυμπιακός - Ντνίπρο

2 Μαρτίου: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

5 Μαρτίου: ΑΕΚ - Ολυμπιακός

8 Μαρτίου: Πανθρακικός - Ολυμπιακός

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ