ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ηρακλή

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Πάουλο Μπέντο προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Δείτε τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για το ματς με τον Ηρακλή.

Όπως είχε προαναγγείλει, ο Πάουλο Μπέντο προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ηρακλή, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Ο Στέφανο Καπίνο επέστρεψε κάτω απ' τα δοκάρια αντί του Νικόλα Λεάλι, ενώ ο Μπρούνο Βιάνα κάνει ντεμπούτο στο κέντρο της άμυνας, έχοντας για παρτενέρ τον Αλμπέρτο Μποτία.

Παράλληλα, Ντιόγκο Φιγκέιρας και Αλμπέρτο Ντα λα Μπέγια βρίσκονται στα άκρα της αμυντικής γραμμής, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τον Αντρέ Μαρτίνς αποτελούν το "δίδυμο" στη μεσαία γραμμή, ο Φελίπε Πάρντο με το Σεμπά αγωνίζονται στα "φτερά" της επίθεσης, ενώ ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες θα κινείται πίσω απ' τον μοναδικό προωθημένο, Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν έξι αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στην ελβετική ομάδα, αφού εκτός βρίσκονται, πέρα απ' τον Λεάλι, οι Μάνουελ ντα Κόστα, Εστέμπαν Καμπιάσο, Μάρκο Μάριν, Ταρίκ Ελιουνούσι και Μπράουν Ιντέγε.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελείται απ' τους: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Ντομίνγκες, Πάντο, Σεμπά και Καρντόσο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ