ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γρίφος η 11άδα με Άρσεναλ λόγω Χολέμπας

Γρίφος η 11άδα με Άρσεναλ λόγω Χολέμπας
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει αρκετές σκέψεις και διλήμματα για τον αγώνα με την Άρσεναλ καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χοσέ Χολέμπας, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (9/12).

Το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ τελειώνει το βράδυ της Τρίτης (4/12, 21:45) με την αναμέτρηση απέναντι στην Άρσεναλ στο Καραϊσκάκης. Ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι έχουν αρκετούς λόγους για τους οποίους θέλουν τους τρεις βαθμούς.

Σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν μια σημαντική απώλεια. Ο Χοσέ Χολέμπας είναι τιμωρημένος λόγω καρτών και θα λείψει για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα για το πρωτάθλημα ή την Ευρώπη. Μια απώλεια που κάνει την 11άδα με την αγγλική ομάδα να μοιάζει αυτή τη στιγμή περισσότερο ως γρίφος.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Βασίλης Τοροσίδης, με τη θέση του στα δεξιά να καλύπτει πιθανότατα ο Ντιακιτέ. Ο Γιάννης Μανιάτης είναι η άλλη επιλογή του Ζαρντίμ για δεξί μπακ.

Ο Μανωλάς θεωρείται σίγουρος για το κέντρο της άμυνας, με τους Κοντρέρας ή ο Σιόβα να διεκδικούν την δεύτερη θέση. Στο μυαλό του Πορτογάλου υπάρχει και ο Μέγιερι για το τέρμα καθώς ο Κάρολ έχει δύο σερί γκέλες με Σάλκε και Πλατανιά.

Στη μεσαία γραμμή μοιάζει να έχει προβάδισμα για τη θέση του κόφτη ο Μοδέστο χωρίς να αποκλείεται η παρουσία του Φέισα. Από εκεί και πέρα οι σκέψεις και οι επιλογές του Ζαρντίμ είναι πολλές. Μανιάτης (αν δεν πάει δεξιά), Γκρέκο, Μασάδο, Ιμπαγάσα διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις, με τον Αργεντινό να έχει τις λιγότερες πιθανότητες.

Η 3άδα της επίθεσης μοιάζει η πιο ξεκάθαρη καθώς αριστερά θα βρίσκεται ο Αμπντούν, δεξιά ο Φουστέρ και στην κορυφή ο Τζεμπούρ που φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη από τον Μήτρογλου.

Από εκεί και πέρα η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα (3/12, 18:30) θα ξεκαθαρίσει περισσότερα πράγματα για τα πλάνα του Ζαρντίμ, ο οποίος έχει στο μυαλό του και το ματς της Κυριακής που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ