ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γράφουν χιλιόμετρα στα βουνά

Γράφουν χιλιόμετρα στα βουνά
INTIME SPORTS

Με το πρόγραμμα της Τετάρτης (9/7) συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Τρέξιμο και ασκήσεις δύναμης είχε το πρωινό... μενού της ημέρας. (video)

Για τρίτη ημέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στο Ζέεφελντ, όπου πραγματοποιούν το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Το πρόγραμμα της Τετάρτης (9/7) περιελάμβανε δύο πρωινές προπονήσεις και μια απογευματινή.

Στις 09:00 οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν να γράφουν χιλιόμετρα στα γύρω βουνά που είχαν καταληφθεί από ομίχλη. Σύμμαχος των Πειραιωτών για την ώρα είναι ο καιρός, που μοιάζει ιδανικός για προετοιμασία.

Γράφουν χιλιόμετρα στα βουνά
INTIME SPORTS

Στο δεύτερο κομμάτι εκγύμνασης το τεχνικό επιτελείο είχε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με ασκήσεις δύναμης και ανάπτυξης του σώματος, που ξεκίνησε στις 11:30 και ολοκληρώθηκε περίπου μετά από μιάμιση ώρα.

Γράφουν χιλιόμετρα στα βουνά
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέχεια αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο προκειμένου να γευματίσουν και να ξεκουραστούν, πριν επιστρέψουν στο γήπεδο για την απογευματινή προπόνηση με μπάλα.

Γράφουν χιλιόμετρα στα βουνά
INTIME SPORTS

Οι ερυθρόλευκοι βγήκαν στο γήπεδο στις 19:00 και ακολούθησε πολλή δουλειά στο γήπεδο με την μπάλα. Έκαναν ασκήσεις τακτικής και ελέγχου της κατοχής. Έγιναν ειδικές ασκήσεις επάνω στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και διπλό.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν στα 3/4 του γηπέδου. Σκόραραν οι Γιαταμπαρέ, Βλαχοδήμος (με ένα πανέμορφο σουτ) και Διαμαντάκος.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος αισθάνθηκε μία ελαφριά αδιαθεσία. Μέρος του προγράμματος έκαναν οι Ελαμπντελαουί και Ντοσεβί και συνέχισαν με ατομικό.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/7) περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, αντί τριών. Στις 10:00 το πρωί και στις 19:00 το απόγευμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ