ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γιουβέντους και Ρόμα για Φορτούνη"

"Γιουβέντους και Ρόμα για Φορτούνη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιταλικό δημοσίευμα τοποθετεί τον Κώστα Φορτούνη στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους, υποστηρίζοντας ότι τον παίκτη παρακολουθεί και η Ρόμα.

Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάτι που μαρτυρούν τα 19 γκολ και οι 12 ασίστ που μετρά μέχρι στιγμής, σε 32 συνολικά εμφανίσεις του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Φυσιολογικά ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σπουδαίων κλαμπ του εξωτερικού, με ομάδες της Αγγλίας (Τότεναμ, Άρσεναλ) να τον έχουν στα υπόψιν, την στιγμή που την Τετάρτη (2/3) ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους τσεκάρει επισταμένα την περίπτωση απόκτησης του παίκτη ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

"Βρισκόμαστε στον Μάρτη και η Γιουβέντους όπως συνηθίζει ξεκινά τον σχεδιασμό της λίγους μήνες νωρίτερα από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, οι "μπιανκονέρι" είναι στο κατόπι του Κώστα Φορτούνη, του Έλληνα μέσου που ανήκει στον Ολυμπιακό. Πέρα από την Γιουβέντους, ενδιαφέρον για τον Φορτούνη υπάρχει και από την Ρόμα", αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας " sportnotizie24.it", τοποθετώντας τις όποιες εξελίξεις για το ερχόμενο καλοκαίρι.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ