ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί έμεινε ο Μιλιβόγεβιτς εκτός αποστολής με ΑΠΟΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού για νίκη - πρωτιά στον όμιλο του Europa League, στο παιχνίδι της Πέμπτης (8/12) με το ΑΠΟΕΛ. Η απουσία του από την αποστολή λήφθηκε από κοινού με τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Σέρβος μέσος, εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας φέτος, χτύπησε... κόκκινο από τις συνεχόμενες συμμετοχές σε Ολυμπιακό και Εθνική, με αποτέλεσμα να ζητήσει ανάσες ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, η παρουσία του στο παιχνίδι της Κύπρου με το ΑΠΟΕΛ δεν κρίθηκε επιβεβλημένη και θα μείνει στην Αθήνα για να ξεκουραστεί.

Είναι δεδομένο ότι στην απόφαση του Πάουλο Μπέντο να μείνει εκτός αποστολής ο Σέρβος διεθνής μέσος, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως έχει δύο κίτρινες κάρτες και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να ρισκάρει την παρουσία του Μιλιβόγεβιτς στο πρώτο νοκ άουτ ματς της φάσης των "32" του Europa League.

Στο όριο βρίσκεται και ο Ντα Κόστα, όμως η απουσία του Μποτία (λόγω καρτών) έκανε απαραίτητη την παρουσία του Μαροκινού στόπερ στην αποστολή και την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ.

Ποιος θα καλύψει το κενό του Μιλιβόγεβιτς στην Κύπρο; Ο Ρομαό συγκεντρώνει πιθανότητες, αν και σε κάποιες δοκιμές ο Μπέντο είχε και τον Μπουχαλάκη, και τον Καμπιάσο.

Είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Σέρβος μέσος μένει εκτός αποστολής. Η πρώτη ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αστάνα στις 3 Νοεμβρίου. Με τριάδα στα χαφ τους Καμπιάσο - Μπουχαλάκη και Μάρτινς, ο Ολυμπιακός είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1.

Σε δέκα αγώνες για την Super League ο Μιλιβόγεβιτς έχει βρει 4 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, επίτευγμα που είναι το καλύτερό του στα χρόνια που αγωνίζεται στη χώρα μας.

Την πρώτη του σεζόν είχε δυο γκολ και τρεις ασίστ σε 23 συμμετοχές και πέρυσι τρία τέρματα και μια ασίστ σε 22 εμφανίσεις, ενώ φέτος στο 1/3 της σεζόν μετράει ήδη ένα παραπάνω και βάζει πλώρη για πολλά περισσότερα στην συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ