ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γέστε: "Είχα πάρα πολλή όρεξη..."

Γέστε: "Είχα πάρα πολλή όρεξη..."
INTIME SPORTS

Ο Φραν Γέστε ήταν από τους καλύτερους παίκτες (αν όχι ο καλύτερος) στο ματς Πιερικός-Ολυμπιακός και σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως είχε όρεξη, όμως θα δουλέψει για να γίνει καλύτερος.

Μετά από περίπου τρεις μήνες (ήταν στο ματς με την Μαρσέιγ στο "Καραϊσκάκης" 13/9), ο Φραν Γέστε επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πιερικό και τα πήγε περίφημα.

Ο Ισπανός έβγαλε την ασίστ στο 1-3 του Αμπντούν και γενικότερα η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του. Ο ίδιος, με δηλώσεις του τόνισε πως ανυπομονούσε να παίξει και είχε πολλή όρεξη. Αναλυτικά:

Για τον αγωνιστικό χώρο: "Ανυπομονούσα για το σημερινό παιχνίδι, είχα ατυχίες με τους τραυματισμούς και δεν είχα τη χαρά να παίζω πολύ. Το σημερινό ματς ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, ο αντίπαλος μας προκάλεσε προβλήματα, γιατί έπαιξε με την ψυχή του και είχε πολύ ισχυρό κίνητρο. Εγώ είχα πάρα πολλή όρεξη να έρθω να παίξω και να τα δώσω όλα. Είμαι χαρούμενος με την πρόκριση".

Για το πως αισθάνεται: "Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει ο ρυθμός, πρέπει να βελτιώσω την ταχύτητά μου, την φυσική μου κατάσταση, θα το δουλέψω στις προπονήσεις, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο καθένας από τη θέση του πρέπει να βοηθήσει πολύ. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, γιατί μία πάσα μου στάθηκε αρκετή για να σκοράρει ο Αμπντούν και να πάρει η ομάδα μου το αποτέλεσμα".

Τόσκας: "Τους κοιτάξαμε στα μάτια"

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τόσκας, στάθηκε στο γεγονός πως ο Πιερικός δεν φοβήθηκε και αντιμετώπισε στα ίσα τον Ολυμπιακό: "Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια, προσπαθήσαμε και εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να ευχηθούμε καλές γιορτές σε όλους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ