ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γέστε: "Απολαμβάνω να παίζω στον Ολυμπιακό"

Γέστε: "Απολαμβάνω να παίζω στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Φραν Γέστε απολαμβάνει το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό όπως δηλώνει στον Τύπο της χώρας του.

Την ικανοποίηση του να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Φραν Γέστε. Η πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάγκασε τον Βάσκο παίκτη να δει με άλλο μάτι τον Ολυμπιακό και την καριέρα του.

Με δηλώσεις του στο Radio Marca εξέφρασε την πίστη του ότι θα παίζει για πολλά χρόνια ακόμα ενώ δεν ξέχασε και την παλιά του ομάδα Αθλέτικ Μπιλμπάο.

" Παίζω και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο και οι προσδοκίες μου έχουν αλλάξει. Το γεγονός ότι αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League, δείχνει πως το πέρασμά μου από το Ντουμπάι ήταν τελικά καλό. Νόμιζα πως αυτά θα ήταν τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου, αλλά ερχόμενος εδώ βλέπω το ποδόσφαιρο με μεγαλύτερη όρεξη και την αποχώρησή μου από τη δράση να αργεί. Το απολαμβάνω και πιστεύω πως έχω πολλά χρόνια ακόμη να παίξω μπάλα".

Αναφερόμενος για την Αθλέτικ Μπλιμπάο τόνισε ότι του αρέσει να βλέπει την πρώην του ομάδα: " Βλέπω πως η Μπιλμπάο πάει πολύ καλά. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και ικανοποιεί τους φιλάθλους, ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και θετικά αποτελέσματα. Μου αρέσει πολύ η φετινή Μπιλμπάο. Πιστεύω πως διαθέτει έναν σπουδαίο προπονητή και εξαιρετικούς παίκτες. Παρακολουθώ το ισπανικό πρωτάθλημα, είχα δει τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και το απόλαυσα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ