ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γερμανοί και Ισπανοί για Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολλά ξένα μάτια στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί, οι οποίοι αναμένεται να φέρουν ελκυστικές προτάσεις στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι όλος ο πλανήτης και η αλήθεια είναι πως το τουρνουά της Ρωσίας είναι και η χαρά των σκάουτς και των ατζέντηδων. Ο Ολυμπιακός έχει δύο εκπροσώπους του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και οι δύο έχουν ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι τους για το αν θα βρίσκονται στο ερυθρόλευκο ρόστερ ή όχι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Εσάν Χατζισαφί θα δώσουν τη μάχη τους στο ματς με την Πορτογαλία για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την ίδια στιγμή ο ατζέντης του κάνει συζητήσεις στη Ρωσία, έτσι ώστε να βρει τον καλύτερο επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Ο Ολυμπιακός σε ό,τι έχει να κάνει με τον Χατζισαφί, σαν να φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφασή του, μιας και για το αριστερό άκρο της άμυνάς του υπολογίζονται οι Κούτρης και Τσιμίκας.

Το πρόσφατο ενδιαφέρον που έδειξε η Αλαβές, αλλά και οι άκρες που έχει ο μάνατζέρ του στην Αγγλία, θα δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του αρχηγού του Ιράν στο Μουντιάλ.

Ο Ανσαριφάρντ από την πλευρά του παραμένει στο στόχαστρο των Αουγκσμπουργκ και Στουτγκάρδης, παρότι και οι δύο γερμανικές ομάδες δεν δείχνουν στην παρούσα φάση να “καίγονται” για σέντερ φορ. Παίζει σημαντικό ρόλο ωστόσο το γεγονός ότι ο Καρίμ στο Ιράν αγωνίζεται στα “φτερά”, δείχνοντας προς τους “κατασκόπους” των γερμανικών ομάδων ότι δεν είναι ένας μονοδιάστατος επιθετικός. Και σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι μόνο οι Αουγκσμπουργκ και Στουτγκάρδη από την Bundesliga που τον έχουν στη λίστα τους.

Ο μάνατζέρ τους Ρέζα Φαζέλι διατυμπανίζει αριστερά και δεξιά ότι μέσα στον Ιούλιο θα υπάρξουν εξελίξεις και για τους δύο Ιρανούς. Ότι είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να πάνε σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Υπομονή λοιπόν... Ο “τελικός” για το Ιράν με την Πορτογαλία είναι την προσεχή Δευτέρα (25/6). Αν δεν κερδίσει τους Ίβηρες, θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση και τότε θα κορυφωθούν οι συζητήσεις.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ