ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαλλική παροικία στον Πειραιά!

Γαλλική παροικία στον Πειραιά!

Και τρίτο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού από το Championnat, καθώς η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βαλανσιέν.

Η ενίσχυση του Ολυμπιακού από τη γαλλική αγορά συνεχίζεται! Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ερίκ Αμπιντάλ και τη συμφωνία με τον Αρτούρ Μαζουακού (σ.σ. η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα), οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με έναν ακόμα παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τη Βαλανσιέν.

Ο λόγος για τον εξτρέμ Ματιέ Ντοσεβί! Ο Γάλλος, με καταγωγή από το Τόγκο, είναι 26 ετών (12/2/1988), και με το "10" στην πλάτη ήταν ο ηγέτης της Βαλανσιέν την τελευταία τετραετία.

Φέτος, είδε την ομάδα του να υποβιβάζεται και τον ίδιο να μένει ελεύθερος, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε. Έπαιξε σε 31 ματς του γαλλικού Πρωταθλήματος με 4 γκολ στο ενεργητικό του, παίζοντας ως βασικός στα 22 παιχνίδια.

Είναι δεξιοπόδαρος, με ύψος 1,72μ., και η φυσική του θέση αυτή του δεξιού εξτρέμ. Μπορεί, όμως, να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, αλλά και ως αριστερός ακραίος κυνηγός. Διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητά του στο τρανζίσιον παιχνίδι.

Έχει, φυσικά, και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Δεν έχει πολλά γκολ στην έως τώρα καριέρα του, αλλά στον Ολυμπιακό αναμφίβολα μπορεί να βελτιώσει τους αριθμούς του, έχοντας στο πλευρό του καλύτερους συμπαίκτες.

Αγωνιζόταν στη Βαλανσιέν από το 2010, με 111 συμμετοχές και 10 γκολ στο Championnat. Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Τουρ (1998-2005) και στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Λε Μαν (2005-2010).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ