ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ερυθρόλευκος" ο Αμπιντάλ!

"Ερυθρόλευκος" ο Αμπιντάλ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερίκ Αμπιντάλ από τη Μονακό, με τον Γάλλο να υπογράφει το συμβόλαιό του, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος αμυντικός ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες το βράδυ του Σαββάτου, αφού πέρασε με απολυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, πλέον ανήκει στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια και τίθεται στην διάθεση του Μίτσελ.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών είναι λιτή και δεν αναφέρει την χρονική διάρκεια της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, πάντως πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από τον πρωταθλητή Ελλάδας, που προσθέτει στο δυναμικό του ένα μεγάλο όνομα και μάλιστα με μεταγραφή.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από τη Μονακό, του ποδοσφαιριστή Ερίκ Αμπιντάλ".

"Ερυθρόλευκος" ο Αμπιντάλ!

Ο Αμπιντάλ αφίχθη στην χώρα μας τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/7, 1:30) και μετέβη στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί. Το πρωί της ίδιας ημέρας πήγε στο Metropolitan, όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Αυτές διήρκεσαν για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να μεταβεί μετά το μεσημέρι για τον ισοκινητικό έλεγχο και τον έλεγχο δύναμης και αντοχής (ακολουθεί φωτογραφία), στον οποίο υποβάλλονται όλοι οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

"Ερυθρόλευκος" ο Αμπιντάλ!

Μόλις ολοκλήρωσε τις εξετάσεις, ο Αμπιντάλ γευμάτισε και ακολούθως συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, υπογράφοντας το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και για την εμπιστοσύνη σας", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γάλλος σπουδαίος άσος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ