ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαλλία-Ισπανία μεταγραφική... συμμαχία

Γαλλία-Ισπανία μεταγραφική... συμμαχία
Πεντρετί

Μίτσελ σε Ισπανία και Καρεμπέ-Ισά σε Γαλλία συνεχίζουν τις επαφές τους με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Σεϊρού, Πεντρετί, Μπαλμόν, Μπουλό και Βερδού στο προσκήνιο. Αισθητή μείωση τιμών στα διαρκείας.

Μέχρι πρόσφατα, λόγω της παρουσίας του Μίτσελ, είχαμε ονόματα κυρίως από το ισπανικό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό. Μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με τους Ισά, Καρεμπέ η... λίστα μεγάλωσε και πλέον η μισή Γαλλία ακούγεται για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όλα δείχνουν, ωστόσο, πως ο Βερδού είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για τη μεσαία γραμμή, αφού χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση και προσπαθεί να μη... τριτώσει το κακό όπως με τους Μπόατενγκ, Λεόν.

Ο Βερδού (30 χρονών) έχει υψηλό κασέ που υπολογίζεται πάνω από το 1 εκ. ευρώ, ποσό που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Ολυμπιακό, αλλά είναι άγνωστο αν θα το κάνουν για έναν παίκτη της δικής του αξίας.

Εκτός από τον Ισπανό άσο, στο προσκήνιο έχουν έρθει αρκετά ονόματα από την Γαλλία. Ο λόγος για τους: Σεϊρού (32 ετών μέσος), Πεντρετί (32 ετών αμυντικός μέσος), Μπαλμόν (κεντρικός μέσος 33 ετών) και Μπουλό.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα και στη θέση που "πονά" ο Ολυμπιακός, όμως έχουν κλείσει τα 32 τους χρόνια και πάνω σε 33.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και ποιες θα είναι οι τιμές τους για όσους φίλους του Ολυμπιακού θέλουν να αποκτήσουν μόνιμη θέση στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν μεταξύ 17 και 21 Ιουνίου χωρίς ωστόσο, να έχει παρθεί η οριστική απόφαση.

Όσον αφορά τις τιμές είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν μειώσεις οι οποίες θα ξεκινούν από 20% ενώ σε κάποιες κατηγορίες η μείωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Η διοίκηση αναγνωρίζει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος και έχει αποφασίσει να ρίξει αισθητά τις τιμές στα διαρκείας θέλοντας να κάνει πιο προσιτή την απόκτηση τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ