ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φωνές" Μίτσελ σε Βλαχοδήμο

"Φωνές" Μίτσελ σε Βλαχοδήμο
INTIME SPORTS

Έξαλλος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ ήταν ο Μίτσελ και τα "έχωσε" στην δεξιά πλευρά της ομάδας (Παπάζογλου - Βλαχοδήμο). Τι είπε ο Ισπανός προπονητής στα αποδυτήρια.

Η προβληματική εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, έφερε εκνευρισμό στον Μίτσελ και στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές άκουσαν αρκετές παρατηρήσεις.

Ο Ισπανός αναφέρθηκε σε όλους, όμως δεν παρέλειψε να απευθυνθεί συγκεκριμένα και στους δύο παίκτες που έπαιζαν στην δεξιά πλευρά και την Τετάρτη δεν είχαν καλή συνεργασία.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και τον Τάσο Παπάζογλου που σύμφωνα με τον "Γαύρο", άκουσαν τα εξής από τον Μίτσελ: "Τι έχετε πάθει, τι έγινε; Γιατί δεν συνεργάζεστε; Γιατί δεν κάνετε αυτά που έχουμε πει; Πόσες φορές βγήκαμε σωστά από την πλευρά σας; Πόσες φορές ανέβηκες, Τάσο; Καμία...

Παναγιώτη τι κάνεις; Γιατί δεν δεν κάνεις αυτά που λέμε; Πρέπει να συγκλίνεις, για να ανοίγεις τους χώρους πίσω σου για τον Τάσο, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος".

Ωστόσο, ο Ισπανός αναφέρθηκε και συνολικά στην ομάδα: "Δεν είναι εικόνα αυτή που έχουμε. Χάνουμε την μπάλα, δεν έχουμε ζωντάνια, δεν έχουμε ρυθμό, παίζουμε λες και κάνουμε αγγαρεία... Δεν είναι αρκετό που βλέπω. Τρέξτε, προσπαθήστε περισσότερο, κάνε αυτά που έχουμε πει. Είμαι εναντίον του συμβιβασμού και δεν μπορώ να βλέπω να επαναπαύεστε. Αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου καθόλου και πρέπει να το αλλάξουμε στο δεύτερο ημίχρονο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ