ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φρεσκάρει την ενδεκάδα στο Παγκρήτιο

Φρεσκάρει την ενδεκάδα στο Παγκρήτιο
INTIME SPORTS

Των αναμετρήσεων με Γιουβέντους (22/10) και Παναθηναϊκό (26/10) προηγείται αυτή με τον Εργοτέλη (18/10), όπου ο Μίτσελ θα επιχειρήσει να δώσει ανάσες σε βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο (18/10, 20:30), ο Ολυμπιακός μπαίνει σε mode συνεχόμενων αγώνων , καθώς σε 70 ημέρες θα δώσει συνολικά 17 ματς.

Πρώτος σταθμός το Παγκρήτιο Στάδιο και αντίπαλος ο ανεβασμένος Εργοτέλης του Παύλου Δερμιτζάκη. Παρά τις όποιες δυσκολίες κρύβει η αναμέτρηση, ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε ροτέισον όσον αφορά την ενδεκάδα.

Πόσο... εκτεταμένο θα είναι, εξαρτάται από την κατάσταση που θα δείξουν τις επόμενες μέρες οι παίκτες που πρόσφατα επανήλθαν από τραυματισμό, όπως οι Φουστέρ, Μπενίτες, Ντοσεβί, Γκαζαριάν και Διαμαντάκος (ο Σιόβας θέλει ακόμη λίγες μέρες και μάλλον πάει για το ματς με τον Παναθηναϊκό στις 26/10).

Μετά το Παγκρήτιο ακολουθούν το παιχνίδι Champions League με την Γιουβέντους (22/10) και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αμφότερα στο Φάληρο. Ο Μίτσελ λοιπόν δεν θέλει να φορτώσει με 270 λεπτά μια εντεκάδα, πολύ περισσότερο παίκτες όπως οι Αφελάι, Κασάμι, Μανιάτης, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί και Ντουρμάζ, που προέρχονται από διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις και ταλαιπωρία με τις μετακινήσεις.

Επομένως για τον Ισπανό τεχνικό δεν υπάρχει άλλη λύση από το να δώσει ανάσες σε όλους ή κάποιους από τους προαναφερθέντες, στην αναμέτρηση του Σαββάτου για την 7η αγωνιστική της Super League.

Είπαμε όμως πως το παραπάνω σενάριο εξαρτάται και από την κατάσταση των μέχρι πρότινος τραυματιών. Ο Μίτσελ θα τους δει στις προπονήσεις που μεσολαβούν μέχρι το Παγκρήτιο και αναλόγως θα πράξει.

Μπενίτες ή Διαμαντάκος ενδεχομένως να ξεκουράσουν τον Μήτρογλου, Ντοσεβί, Γκαζαριάν και Φουστέρ μπορούν να δώσουν ανάσες σε Ντουρμάζ, Αφελάι. Υπάρχουν οι λύσεις των Μπουχαλάκη, Φορτούνη (ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική το βράδυ της Τρίτης 14/10, δίχως να έχει αγωνιστεί κόντρα στην Φινλανδία ενώ δύσκολα θα τον δούμε και απέναντι στην Β. Ιρλανδία*) για τον άξονα αντί των Μανιάτη, Κασάμι.

Ο Σαλίνο πιθανότατα θα επανεμφανιστεί στην ενδεκάδα αντί του Ελαμπντελαουί, ενώ αν ο Μίτσελ κρίνει πως θέλει να προφυλάξει κι άλλον παίκτη στην άμυνα, υπάρχει η λύση του Γιαννούλη (* ισχύει ότι και για τον Φορτούνη) στα αριστερά (αντί του Μαζουακού) και του Αυλωνίτη για την θέση του στόπερ (με τον Μποτία ή τον Αμπιντάλ να μένουν στον πάγκο).

Προφανώς και ο Ισπανός τεχνικός δεν θα προβεί σε τόσες πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, απλά αναφέρουμε ενδεικτικά τις λύσεις που έχει στα χέρια του ανάλογα με την έκταση του ροτέισον που θα επιλέξει. Το σίγουρο είναι πως η ενδεκάδα που θα εμφανιστεί στο Παγκρήτιο θα είναι σε άμεση συνάρτηση με το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης (22/10, 21:45) κόντρα στην Γιουβέντους και επιπλέον θα φανερώσει πολλά από αυτά που σκέφτεται ο Μίτσελ για την αναμέτρηση με τους "μπιανκονέρι" στο Φάληρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ