ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Ολα για νίκη με Παναθηναϊκό"

Φουστέρ: "Ολα για νίκη με Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Στα οφέλη, βαθμολογικά και ψυχολογικά, που αφήνει στους παίκτες μια μεγάλη επιτυχία, όπως αυτή απέναντι στη Γιουβέντους, στάθηκε στις δηλώσεις του στο Sport24.gr ο Νταβίντ Φουστέρ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης.

Παράλληλα, ο Ισπανός έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που ακολουθεί στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

"Ήταν μια νίκη πολύ σημαντική για μας. Ακόμα μια μαγική βραδιά, στην οποία καταφέραμε να κερδίσουμε και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Γιουβέντους. Πιστεύω ότι αυτή η επιτυχία θα μας δώσει ένα πολύ σοβαρό ψυχολογικό πλεονέκτημα για τα παιχνίδια που ακολουθούν στη διοργάνωση", δήλωσε αρχικά ο Ισπανός, ο οποίος αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά ως αλλαγή και ενόψει Παναθηναϊκού, σχολίασε:

"Όσοι βρισκόμαστε περισσότερο καιρό στην ομάδα, γνωρίζουμε τι σημαίνει να παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους φιλάθλους μας να κερδίσουμε αυτό το ματς και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ