ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Νιώθω ωραία στον Ολυμπιακό"

Φουστέρ: "Νιώθω ωραία στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Φουστέρ τόνισε σε συνέντευξή του σε ισπανική ιστοσελίδα πως έχει πολλά χρόνια ακόμα μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσια του σε Ελλάδα και Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα " www.levante-emv.com ", πριν την φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βαλένθια στο "Μεστάγια", όπου υποστήριξε:

"Μεγάλωσα στην Ολίβα και για μένα είναι πάρα πολύ ωραίο να επιστρέφω εδώ και να μετάσχω σε ένα τουρνουά και μάλιστα, στο "Μεστάγια" κόντρα στην Βαλένθια, μια ομάδα που έχει κάνει καλά φιλικά κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Βαλένθια είναι δυνατή ομάδα, αλλά εδώ ήρθαμε για το τρόπαιο. Μπορεί να έχασαν τον Σολδάδο αλλά πήραν τον Ποστίγκα που μπορεί να τα καταφέρει καλά. Η Βαλένθια σκοράρει εύκολα, κάτι που είδαμε και απέναντι στην Ίντερ.

Ο Μπανέγα είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που κάνει την διαφορά, έχει καταπληκτικά τεχνικά στοιχεία. Ο Τζούκιτς είναι ένας καλός κόουτς για την Βαλένθια, έχει ξεκάθαρες ιδέες και ξέρει τι ζητάει.

Δεν σκέφτομαι αν θα ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, καθώς έχω πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μου για να συνεχίσω να παίζω.

Νιώθω ωραία στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχω κατακτήσει πέντε τίτλους. Ανυπομονώ να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα για πολύ καιρό".

Για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ισπανία και την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, ο Φουστέρ τόνισε:

"Είναι πολύ ωραίο να επιστρέφεις στο σπίτι σου, αλλά τώρα ζω μια ωραία εμπειρία και δεν γυρίζω πίσω. Προέρχομαι από μια χώρα όπου δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα τούτη τη στιγμή.

Και στην Ελλάδα δεν πηγαίνουν καλά και μπορεί να είμαι υγιής και να μην αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα, αλλά το επίπεδο μειώνεται. Πολλές ομάδες υποφέρουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ