ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Πάντα ευγνώμων στον Ολυμπιακό"

Φουστέρ: "Πάντα ευγνώμων στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr μετά τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στη Ξάνθη, ευγνωμονώντας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αγάπη που του δείχνουν.

Το σύλλογο που του έχει δώσει τα πάντα και στον οποίον έχει περάσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο 33χρονος Ισπανός μέσος των "ερυθρολεύκων", Νταβίντ Φουστέρ μέσα από την κάμερα του Sport24.gr μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στη Ξάνθη.

- Είναι μία αναγνώριση το χειροκρότημα από τον κόσμο του Ολυμπιακού όταν αντικαταστάθηκες, στον τελικό Κυπέλλου με τη Ξάνθη;

"Η αλήθεια είναι ότι ναι. Όχι μόνο για το σημερινό ματς (τελικό Κυπέλλου Ελλάδας), εάν πρέπει να αξιολογήσουν αυτό το ματς, δε νομίζω ότι είναι αυτό, νομίζω ότι με έχουν αξιολογήσει από τη δουλειά όλων αυτών των πέντε χρόνων. Τους είμαι υπερβολικά ευγνώμων, για όλη την αγάπη που μου δίνουν, η αλήθεια είναι ότι αυτή η αγάπη είναι σούπερ σημαντική για εμένα. "

- Ήταν το γκολ του Χάρα, αυτό που έκρινε την αναμέτρηση;

"Δεν ξέρω αν το γκολ του Χάρα έκρινε την αναμέτρηση, ήταν που ανύψωσε το ηθικό μας. Είναι αλήθεια το να δέχεσαι ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, είναι σαν "σκωτσέζικο ντους".

- Ένα σχόλιο για το εκπληκτικό γκολ του Τσόρι Ντομίνγκες;

"Ήταν γκολάρα του Τσόρι. Του είπα πάλι καλά που το έβαλες, γιατί ήμουν μόνος μου... (γέλια)"

- Τι σημαίνει για σένα ο Ολυμπιακός;

"Για μένα είναι η ομάδα που μου έχει δώσει τα πάντα. Η ομάδα που πέρασα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και πάντα θα είμαι ευγνώμων στο κλαμπ."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ