ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό"

Φουστέρ: "Να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Μετά το ματς με τον Πανθρακικό, ο Νταβίντ Φουστέρ εξέφρασε την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Τι δήλωσε ο σκόρερ του δεύτερου "ερυθρόλευκου" γκολ, Φράνκο Χάρα.

Ο Νταβίντ Φουστέρ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να κλείσει την καριέρα του με την ερυθρόλευκη φανέλα, κατακτώντας και άλλους τίτλους με την ομάδα του Πειραιά.

Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, είπε: "Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά την αναμέτρηση. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ πολύ γρήγορα. Εκείνοι μειώσανε με το γκολ που βάλανε, αλλά εμείς σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο, θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Παρόλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα"

Για το κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό: "Είμαστε σίγουροι πως όλος ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας, για να μπορέσει να δει από κοντά την ομάδα μας να παίρνει ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου".

Για το συμβόλαιο του: "Θα μου άρεσε πάρα πολύ να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, να συνεχίζω να παίρνω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ και πέντε χρόνια στην ομάδα, από τα καλύτερα της καριέρας μου. Φυσικά θα μου άρεσε να τελειώσω εδώ την καριέρα μου".

Χάρα: "Να συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια ένταση"

Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, σχολίασε ο Χάρα: "Η ομάδα σήμερα είχε πειστεί πως έπρεπε να ξεκινήσει πολύ επιθετικά και πως έπρεπε να κατοχυρώσει τη νίκη κι έτσι ξεκινήσαμε μ' αυτόν τον τρόπο, τα καταφέραμε βάλαμε δύο γρήγορα γκολ. Πιστεύουμε πως εκτός από το γκολ που δεχθήκαμε η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια της κι έτσι κατακτήσαμε τη νίκη".

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή, ανέφερε: "Όλη η ομάδα ανυπομονεί να έρθει η Κυριακή για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σημαντικό, όμως, είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια ένταση, με τον ίδιο τρόπο που παίζουμε μέχρι τώρα και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καλά αποτελέσματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ