ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φινμπόγκασον και σενάρια

Φινμπόγκασον και σενάρια

Την στιγμή που ο Ολυμπιακός επιμένει για την απόκτηση του Φινμπόγκασον, συνεχείς είναι οι αναφορές του ξένου Τύπου που συνδέουν τους Πειραιώτες με περιπτώσεις παικτών όπως οι Ρέγιες, Τρέχο, Εσιέν και Ινς.

Τον παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την κορυφή της επιθετικής του γραμμής αναζητά ο Ολυμπιακός, με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον να είναι ο διακαής πόθος των "ερυθρολεύκων". Η πρώτη προσφορά προς την Χέρενφέν απορρίφθηκε από την διοίκηση του ολλανδικού συλλόγου, ωστόσο ο Πρωταθλητής Ελλάδας επιμένει για τον Ισλανδό φορ.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά οι Ολλανδοί κρατούν σκληρή διαπραγματευτική στάση θέλοντας να αποκομίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη από μια πιθανή πώληση του παίκτη.

Η Χέρενφέν ζητά περίπου 8 εκ. ευρώ για να δώσει το "οκ", την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει αισθητά την πρώτη προσφορά του αλλά εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά σε σχέση με τις απαιτήσεις που έχουν τα "νούφαρα".

Από την πλευρά του, ο Φινμπόγκασον είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Πειραιά και την ευκαιρία που θα έχει να αγωνιστεί βασικός σε μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Champions League 2014-15. Εφόσον Ολυμπιακός και Χέρενφέν έρθουν σε συμφωνία, ο 25χρονος επιθετικός θα ντυθεί στα "ερυθρόλευκα".

Συνεχίζουν ακάθεκτοι στο εξωτερικό με την ονοματολογία

Την ίδια στιγμή ο ευρωπαϊκός Τύπος εξακολουθεί κάθε ώρα να συνδέει το όνομα του Ολυμπιακού με διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις.

Ιταλοί και Τούρκοι συντηρούν το θέμα του Μίκαελ Εσιέν και βλέπουν δύο ανταγωνιστές για την περίπτωση του Γκανέζου μέσου της Μίλαν. Την Μπεσίκτας και τον Ολυμπιακό. Ο ατζέντης του Εσιέν έχει δηλώσει πως το θέμα σχετικά με το νέο επαγγελματικό περιβάλλον του πελάτη του θα τραβήξει μετά την λήξη του Μουντιάλ, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική παράμετρος που αφορά το συμβόλαιο του παίκτη στους "ροσονέρι".

Ο Εσιέν εισπράττει 2,8 εκ. ευρώ και με αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Εξάλλου οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ταβάνι το 1,5 εκ. ευρώ, ως ετήσια αποζημίωση για συμβόλαιο ποδοσφαιριστή. Οπότε με αυτά τα δεδομένα δεν τίθεται θέμα.

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και Όσκαρ Τρέχο δεν έχουν βγει από το μυαλό του Μίτσελ, σύμφωνα με τους Ισπανούς. Πρόκειται για δύο παίκτες που απασχόλησαν το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και το περσινό καλοκαίρι. Ο πρώτος στα 31 του παραμένει ένας εξαιρετικά ποιοτικός εξτρέμ αλλά σε καθοδική πορεία.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία της Σεβίλης μέχρι την κατάκτηση του φετινού Europa League στον τελικό με την Μπενφίκα, ωστόσο στην Primera Division έκανε μόλις 17 ματς.

Ο Όσκαρ Τρέχο ήταν στο στόχαστρο του Μίτσελ από την εποχή που αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Πήγε στην Τουλούζ το καλοκαίρι του 2013 και ολοκλήρωσε μια γεμάτη σεζόν αλλά όχι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε νούμερα (35 συμ., 3 γκολ, 1 ασίστ).

Τέλος στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Τομ Ινς είχε απαντήσει αρνητικά στο προ ημερών ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο όσο δεν ολοκληρώνεται η δουλειά με την Ίντερ υπάρχουν περιθώρια για να επιστρέψουν οι Πειραιώτες στην διεκδίκηση της υπογραφής του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ