ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιέστα με... Ζιοβάνι!

Φιέστα με... Ζιοβάνι!
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσκάλεσε επίσημα τον Ζιοβάνι στη μεγάλη φιέστα που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι την τελευταία εβδομάδα στο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας προκειμένου να φέρουν το 15ο νταμπλ στο μεγάλο λιμάνι, την ίδια ώρα ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ συνεχίζουν τις ετοιμασίες ενόψει της φιέστας γ ια την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος.

Το πιθανότερο είναι πως αντίπαλος σε αυτό το ματς θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ όπως όλα δείχνουν οι Πειραιώτες ετοιμάζουν μία μεγάλη έκπληξη προς τους οπαδούς τους που θα γεμίσουν στις 9 Μαΐου το "Γέωργιος Καραϊσκάκης".

Αυτή δεν είναι άλλη από τον "μάγο" Ζιοβάνι, έναν από τους πλέον αγαπημένους παίκτες της ερυθρόλευκης εξέδρας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει προσκαλέσει επίσημα τον Βραζιλιάνο πρώην άσο για να δηλώσει "παρών" στη φιέστα.

Μέχρι την Κυριακή ο "Ζιο" αναμένεται να έχει δώσει απάντηση στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, και το πιθανότερο σενάριο είναι να απαντήσει καταφατικά δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους οπαδούς να κατακλύσουν το φαληρικό γήπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ