ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φήμες για πρόταση σε Βιεϊρίνια

Φήμες για πρόταση σε Βιεϊρίνια
INTIME SPORTS

Γι' άλλη μια μεταγραφή περίοδο υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ντύσει στα "ερυθρόλευκα" τον Αντελίνιο Βιεϊρίνια. Δείτε τι γράφουν.

Έχει γίνει πλέον... θεσμός σε κάθε μεταγραφική περίοδο, να μπλέκεται τ' όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον Ολυμπιακό και να υπάρχουν φήμες περί πρότασης της ομάδας του Πειραιά για τον Πορτογάλο.

Έτσι και τώρα, ο ταλαντούχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά ήρθε πάλι στο "ερυθρόλευκο" προσκήνιο και γίνεται μάλιστα λόγος για πρόταση 1.500.000 ευρώ μαζί με κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα.

Πως έχουν όμως τα πράγματα... Ο Ολυμπιακός πράγματι ζητάει και ψάχνει έναν παίκτη που να παίζει ως δεύτερος επιθετικός και στις πτέρυγες της επίθεσης, αλλά θα κινηθεί για κάποια μεταγραφή, μονάχα αν βρει κάτι εξαιρετικό και φυσικά σε... λογική τιμή.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και δεν θα έλεγε "όχι" αν ερχόταν συμφέρουσα οικονομικά πρόταση για τον Βιεϊρίνια. Βέβαια δεν είναι το ίδιο να έρθει πρόταση από το εξωτερικό, με το να έρθει πρόταση από τον Ολυμπιακό, αφού είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και είναι γνωστή η κόντρα που κρατάει χρόνια.

Να πούμε σ' αυτό το σημείο μια πολύ σημαντική παράμετρο. Ο Πορτογάλος αν τελικά ισχύουν τα δημοσιεύματα και μετακομίσει στον Πειραιά, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League , καθώς έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ