ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φερέτι: "Ο Πουλίδο δεν ήθελε να μείνει εδώ..."

Φερέτι: "Ο Πουλίδο δεν ήθελε να μείνει εδώ..."

Ο Ρικάρντο Φερέτι ρωτήθηκε για την αφλογιστία της Τίγκρες και αν της λείπει ο Πουλίδο και υποστήριξε πως ο ίδιος ο 23χρονος φορ δεν ήθελε να μείνει στο Μεξικό. Τι λένε οι Ιταλοί για Βάργκας και Μανωλά.

Μια νίκη, μια ήττα και τρεις ισοπαλίες μετράει η Τίγκρες στο ξεκίνημα της Απερτούρα, με τον βασικό της επιθετικό Μάρκο Ρούμπεν να μην έχει σκοράρει μετά από πέντε παιχνίδια. Μοιραία λοιπόν ο Ρικάρντο Φερέτι ρωτήθηκε για τον Πουλίδο...

"Αυτή τη στιγμή δεν μας λείπει ο Πουλίδο, γιατί δεν ήθελε να είναι εδώ… Η διοίκηση τον έψαξε, όλοι τον ψάξαμε, ακόμα και εσείς (σ.σ οι δημοσιογράφοι), αλλά δεν καταλήξαμε πουθενά!", ήταν απάντηση του τεχνικού της Τίγκρες που μάλλον δεν ξεκαθάρισε γιατί ο 23χρονος φορ δεν βρίσκεται στην Τίγκρες.

Ο Πουλίδο στο πρωτάθλημα Απερτούρα του 2013 είχε πετύχει 9 γκολ, ενώ μετρούσε άλλα 5 στο Κλαουσούρα του 2014. Ο Μεξικανός διεθνής επιθετικός έχει προσφύγει στα αρμόδια όργανα προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του από την Τίγκρες, κατηγορώντας τον πρώην σύλλογο του για πλαστογραφία στο συμβόλαιο που τον εμφανίζει να δεσμεύεται με την ομάδα έως το 2016.

Με τον Ολυμπιακό ασχολούνται ξανά οι Ιταλοί

Ο Μανωλάς είναι ο Νο 1 στόχος της Άρσεναλ, ωστόσο στην Ιταλία ο Τύπος εξακολουθεί να εμπλέκει το όνομα του 23χρονου διεθνή στόπερ με τις Γιουβέντους, Ρόμα και Νάπολι. Και όσο δεν κλείνει κάπου ο στόπερ του Ολυμπιακού αυτό θα συνεχίζεται.

Μάλιστα οι Ιταλοί προβλέπουν και νέα προσέγγιση της Γιουβέντους για τον παίκτη, ίσως με πρόταση για δανεισμό και οψιόν αγοράς άνω των 10 εκ. ευρώ.

Παράλληλα οι γείτονες κάνουν λόγο για κρούση του Ολυμπιακού προ ημερών για τον Χιλιανό Βάργκας, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να καταλήγει ως δανεικός στην ΚΠΡ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ