ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαβορί η Σοσιεδάδ για Φινμπόγκασον

Φαβορί η Σοσιεδάδ για Φινμπόγκασον

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι έτοιμη να ενδώσει στις οικονομικές απαιτήσεις ύψους 10 εκ. ευρώ της Χέρενφέν για τον Φινμπόγκασον και έτσι αποκτά πλέον τον πρώτο λόγο για να εντάξει τον Ισλανδό διεθνή φορ στο ρόστερ της.

Το πάνω χέρι για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον μοιάζει να έχει πλέον η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα , οι Βάσκοι είναι έτοιμοι να ενδώσουν στις οικονομικές απαιτήσεις της Χέρενφέν και να κάνουν δικό τους τον Ισλανδό διεθνή φορ και πρώτο σκόρερ της Eredivisie την περσινή σεζόν.

"Μετά την επιβεβαιωμένη προσφορά ύψους 7 εκ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, η Σοσιεδάδ αναγκάστηκε να βελτιώσει την πρόταση της, με σκοπό να έρθει σε συμφωνία με την Χέρενφέν για την μεταγραφή του παίκτη.

Ο ολλανδικός σύλλογος επέμενε στα 10 εκ. ευρώ και η Σοσιεδάδ είναι πλέον έτοιμη να συναντήσει αυτές τις απαιτήσεις, τουλάχιστον κατά μια έννοια.

Οι πληροφορίες λένε πως θα πληρώσει 7,5 εκ. ευρώ στην Χέρενφέν και τα υπόλοιπα 2,5 εκ. θα αποδοθούν σε μορφή μπόνους ανάλογα τις εμφανίσεις και τους στόχους που θα επιτευχθούν κατά την διάρκεια της παρουσίας του Ισλανδού στους Βάσκους.

Η τελευταία προσφορά δεν έχει ακόμη εγκριθεί από την Χέρενφέν, ωστόσο όλα δείχνουν πως τελικά η Σοσιεδάδ θα πετύχει την συμφωνία και θα βάλει την εκτελεστική δεινότητα του Φινμπόγκασον στην επιθετική της γραμμή την επόμενη σεζόν", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν επιβεβαιώσει την πολύ υψηλή πρόταση (7 εκ. ευρώ "ταβάνι") που έχουν κάνει στους Ολλανδούς για τον παίκτη, το γεγονός πως αυτή δεν έχει γίνει δεκτή και πως εφόσον βρεθεί σύλλογος που θα πληρώσει περισσότερα, τότε η υπόθεση Φινμπόγκασον θα μπει στο αρχείο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ