ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευκαιρία για ανάσες

Ευκαιρία για ανάσες

Τριήμερο ρεπό απολαμβάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού από την Παρασκευή (14/11), έχοντας την ευκαιρία για ανάσες πριν ανάψει ξανά η μάχη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με το φιλικό απέναντι στην ομάδα Νέων του συλλόγου, οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς δεν υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για τις επόμενες τρεις ημέρες.

Οι Πειραιώτες λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για τρία γεμάτα 24ώρα και ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές οργάνωσαν ήδη μικρές αποδράσεις σε διάφορους προορισμούς.

Η διακοπή δίνει την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις να αποφορτιστούν και να επιστρέψουν έτοιμοι από Δευτέρα (18/11) στις προπονήσεις, όταν και ο Ολυμπιακός θα αρχίσει την προετοιμασία για μια δύσκολη σειρά συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων την Ξάνθη, την Κέρκυρα, τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν οι αναμετρήσεις με Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλμε για το Champions League.

Στα θετικά για τον Μίτσελ το γεγονός πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχει στην διάθεση του τους Σιόβα και Μπενίτες που έχουν αποθεραπευθεί πλήρως και ανεβάζουν ρυθμούς καθημερινά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ