ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτσι ενθάρρυνε τον Κάρολ ο Ράντος!

Έτσι ενθάρρυνε τον Κάρολ ο Ράντος!
INTIME SPORTS

Διαβάστε για την καταλυτική παρουσία του Αλέκου Ράντου στα κρίσιμα λεπτά του αγώνα με την Ρουμπίν. Η προτροπή στον Βαλβέρδε να περιμένει πριν αλλάξει τον Κάρολ και οι συμβουλές που έδωσε στον Βορειοιρλανδό πορτιέρο.

Ακόμα και οι έμπειροι πορτιέρο τις κρίσιμες στιγμές χρειάζονται εμψύχωση και συμβουλές. Πίσω λοιπόν από τον ηρωικό Ρόι Κάρολ, "κρύβεται" η καταλυτική παρουσία του Αλέκου Ράντου.

Την πρώτη φορά που ο Βορειοιρλανδός ζήτησε αλλαγή στο ματς με την Ρουμπίν, ο Βαλβέρδε έδωσε εντολή στον Μπάμποβιτς να ξεκινήσει ζέσταμα ενώ ρώτησε τον Αλέκο Ράντο το τι πρέπει να γίνει. "Μην κάνεις ακόμα αλλαγή", απάντησε ο προπονητής των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βορειοιρλανδός κίπερ επανέλαβε την κίνηση για αλλαγή με τον Ισπανό τεχνικό γυρίζει προς τον Μπάμποβιτς: "Ετοιμάσου γρήγορα, μπάινεις".

Εκεί παρενέβη ο Ράντος σημειώνοντας: "Περίμενε να πάω πίσω από την εστία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να τον ρωτήσω αν αντέχει" με τον Βαλβέρδε να απαντά: "Πήγαινε για να ξέρω τί θα κάνω".

Πράγματι ο Ράντος πήγε και ρώτησε τον Κάρολ αν πονάει, με τον πορτιέρο να του αποκρίνεται ότι πονάει πολύ.

"Ρόι πρέπει να αντέξεις. Εμειναν λίγα λεπτά ακόμα. Κάτσε στην εστία, πρόσεχε τα πατήματά σου και απέφυγε τις εξόδους. Μην κάνεις τα ελεύθερα και ζήτα να μην σου γυρνούν πίσω την μπάλα", ήταν τα λόγια του πρώην ερυθρόλευκου πορτιέρο.

Φεύγοντας για τον πάγκο ο Αλέκος Ράντος λέει στον Τοροσίδη: "Βασίλη μην τον αφήνετε να κάνει τα ελεύθερα και μην γυρίζετε πίσω την μπάλα. Δεν μπορεί να σουτάρει!".

Γυρίζοντας στη θέση του ενημέρωσε τον Βαλβέρδε που με τη σειρά του είπε στον Μπάντοβιτς- που είχε φορέσει τα γάντια- να ξανακάτσει στον πάγκο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ