ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Ποιος τελικός; Μόνο Μέταλιστ!"

Βαλβέρδε: "Ποιος τελικός; Μόνο Μέταλιστ!"
INTIME SPORTS

"Με ένα όνειρο τρελό" ζουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε τονίζει ότι ο δρόμος για το Βουκουρέστι είναι μακρύς και προέχει η πρόκριση κόντρα στην Μέταλιστ. Τι ανέφερε για τα ματς με την Ρούμπιν και τις αναμετρήσεις με τους Ουκρανούς.

Την ώρα που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ονειρεύονται και τραγουδούν για το ευρωπαϊκό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δηλώσεις του προσπαθεί να ρίξει τους τόνους ώστε να μην από προσανατολιστούν οι ποδοσφαιριστές. "Τώρα περάσαμε στους 16", υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων μίλησε για:

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πήρε δύο νίκες επί της Ρουμπίν, ενώ η Μπαρτσελόνα είχε χρειαστεί τρία ματς: "Η Ρουμπίν Καζάν είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σταθερή και μας δυσκόλεψε αρκετά στις δύο αναμετρήσεις".

Το αν η Ρουμπίν ήταν η καλύτερη ομάδα τακτικά που πέρασε από το Καραϊσκάκης : "Ήταν καλή ομάδα και πειθαρχημένη. Έκανε καλό παιχνίδι τακτικά, όπως και η Μαρσέιγ, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίσαμε στοChampionsLeague. Άλλωστε, στην Ευρώπη δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Θα θέλαμε κόντρα στην Ρουμπίν να κάνουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες".

Τα παιχνίδια με την Μέταλιστ: " Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μελετήσουμε την Μέταλιστ, η οποία είναι δύσκολη ομάδα, κάτι που φάνηκε και από τα παιχνίδια με την Σάλτσμπουργκ, όπου πέρασε πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα".

Το αν έχει το ίδιο προαίσθημα όπως όταν ήταν στην Εσπανιόλ που είχε αναφέρει στις αναμετρήσεις με την Μπενφίκα στους 8 τουEuropaπως είχε καλό προαίσθημα: "Αυτό είχε γίνει όταν είχαμε περάσει στους «8» του θεσμού. Τώρα περάσαμε στους «16» και δεν υπάρχει κανένας τελικός στο μυαλό μας. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε την Μέταλιστ. Είναι ωραίο που ο κόσμος έχει φιλοδοξίες. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας και μία πρόκριση που πρέπει να πάρουμε. Δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ