ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος ο Σιόβας για την μάχη του "Παρκ ντε Πρενς"

Έτοιμος ο Σιόβας για την μάχη του "Παρκ ντε Πρενς"
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Τετάρτης (27/11) με την Παρί ΣΖ, με τον Μίτσελ να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Γαλλία μετά το τέλος της προπόνησης. Με 21 παίκτες και έτοιμο τον Σιόβα οι Πειραιώτες στην μάχη του "Παρκ ντε Πρενς".

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας (25/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σε ελληνικό έδαφος (σ.σ. θα ακολουθήσει μια ακόμη προπόνηση στο "Παρκ ντε Πρενς την Τρίτη) ενόψει της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν την Τετάρτη (27/11, 21:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή του Ολυμπιακού στην Γαλλία.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, ενώ τα ευχάριστα νέα ήρθαν από την πλευρά του Δημήτρη Σιόβα ο οποίος έβγαλε δίχως πρόβλημα όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πλην του Καρλ Μετζανί, ο Μίτσελ πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες της ευρωπαϊκής λίστας και έτσι ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει για το Παρίσι με τους Ρομπέρτο, Μέγκιερι, Χουτεσιώτη, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα, Βάις και Γιαταμπαρέ να βρίσκονται στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Πίσω έμειναν Κάρολ, Γιαννιώτης, Μετζανί, Τόρες, Παπάζογλου, Στσέποβιτς και Ιμπαγάσα, οι οποίοι θα προπονηθούν κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη το πρωί (10:00).

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με τη συμμετοχή του Δημήτρη Σιόβα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Δευτέρα, τελευταία εν Ελλάδι, πριν από το ταξίδι στο Παρίσι και το επικείμενο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός έβγαλε απροβλημάτιστα όλο το πρόγραμμα σήμερα, δηλώνοντας παρών! Απουσίες λόγω τραυματισμών δεν υπάρχουν και οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν πολλή δουλειά επάνω στο κομμάτι της τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή. Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Εκτός έμειναν οι ποδοσφαιριστές Κάρολ, Γιαννιώτης, Μετζανί, Τόρες, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Ιμπαγάσα, οι οποίοι θα γυμναστούν την Τρίτη και την Τετάρτη στις 10:00 το πρωί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ