ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος και ο Μπονγκ, εκτός οι Ολαϊτάν και Τσόρι

Έτοιμος και ο Μπονγκ, εκτός οι Ολαϊτάν και Τσόρι
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι στην Λεωφόρο (Σάββατο 2/11, 19:30), με τον Μπονγκ να επιστρέφει στις προπονήσεις, αλλά τους Μασάντο, Τσόρι και Ιμπαγάσα να μένουν εκτός. Δύο εβδομάδες εκτός ο Ολαϊτάν.

Δύο ημέρες έμειναν για το μεγάλο ντέρμπι στην Λεωφόρο (Σάββατο 2/11, 19:30) και στον Πειραιά τρέχουν και ετοιμάζονται για τη μίνι προετοιμασία που έχουν μπροστά τους.

Την Πέμπτη (31/10) έγινε η πρώτη προπόνηση ενόψει του ντέρμπι και σ' αυτή δεν συμμετείχαν, όσοι αγωνίστηκαν σε όλη ή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Φωκικό. Γι' αυτό άλλωστε και ο Μίτσελ, έκανε αρκετές αλλαγές και άφησε ενδεκαδάτους εκτός αποστολής.

Στα του ντέρμπι τώρα και στα της προπόνησης... Ο Γκαετάν Μπονγκ έβγαλε όλο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μίτσελ ενόψει ντέρμπι. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα παίξει βασικός, αφού μοιάζει απίθανο να προτιμηθεί έχοντας μονάχα δύο προπονήσεις στα πόδια του, έναντι του ετοιμοπόλεμου, Χοσέ Χολέμπας.

Τα υπόλοιπα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα, αφού ο Μασάντο έκανε ατομικό με μπάλα στο γήπεδο, ο Ιμπαγάσα ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκες έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο. Όσο για τον Μάικλ Ολαϊτάν, στάθηκε άτυχος τελικά, αφού υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.

Την Πέμπτη πάντως, το τεχνικό τιμ μαζί με τους ποδοσφαιριστές, δούλεψαν πολύ με την μπάλα στα πόδια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως δεν αποκλείεται οι "ερυθρόλευκοι" να συναντήσουν σφιχτή άμυνα κόντρα στο "τριφύλλι" και να τα βρουν σκούρα στη δημιουργία παιχνιδιού.

Ταυτόχρονα, οι αμυντικογενείς έδιναν τη δική τους "μάχη" μέσα στο γήπεδο, για ακόμη σωστότερη αμυντική λειτουργία και αναχαίτιση των αντίπαλων επιθέσεων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ