ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για Άρσεναλ ο Μέλμπεργκ

Έτοιμος για Άρσεναλ ο Μέλμπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μέλμπερκ προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και θα είναι έτοιμος για το ματς με την Άρσεναλ. Μόνο με θαύμα ο Γέστε.

Επιτέλους ένα ευχάριστο νέο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση της Κυριακής. Πρόκειται για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, που εντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας και είναι πλέον στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Η επιστροφή του Σουηδού ήταν ένα αναμενόμενο νέο που περίμεναν στον Πειραιά, όμως από τη θεωρία μέχρι τη πράξη υπάρχει μια απόσταση. Στον Ολυμπιακό λοιπόν, δεν μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι, βλέποντας τον "βράχο" να προπονείται κανονικά.

Όπως και να 'χει, το σημαντικό για τους Πειραιώτες, είναι πως ο Μέλμπεργκ θα βρίσκεται στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, στο σημαντικό παιχνίδι με την Άρσεναλ, όπου θα κριθεί η πρόκριση στους 16 του Champions League.

Αντίθετα, ο Φραν Γέστε μόνο με θαύμα θα είναι στην αποστολή για το ματς της Τρίτης. Ο Βάσκος έκανε ατομική προπόνηση και την Κυριακή και με μια προπόνηση να απομένει ακόμη, φαίνεται πως θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα, μαζί με Φέισα (έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης), Μακούν, Ιμπαγάσα και Φουστέρ.

Ο τελευταίος μάλιστα, παρουσίασε και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, πήγε στο Metropolitan και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Ο άτυχος Ισπανός θα παραμείνει στο σπίτι του, έπειτα από υποδείξεις των γιατρών, προκειμένου να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα.

Η μίνι προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με τη προπόνηση να ξεκινά στις 19:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ