ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος ο προπονητής, ετοιμάζονται και οι πρώτες κινήσεις του Ολυμπιακού!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αν οι "ερυθρόλευκοι" δεν προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου, τότε ειδικά το θέμα του προπονητή ίσως να μην τραβήξει καν 15 μέρες, αλλά να τελειώσει την επόμενη εβδομάδα! Τι εννοούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το ματς με τον ΠΑΣ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το πάθημα της περσινής σεζόν φαίνεται πώς έγινε μάθημα... Η καθυστέρηση στις μεταγραφές, οι λανθασμένοι χειρισμοί στο θέμα του προπονητή και οι αποφάσεις με το... μαχαίρι στο λαιμό τόσο στο θέμα της ενίσχυσης όσο και στο θέμα του πάγκου, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, σύμφωνα με τα όσα άφησε να εννοηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε από τον κόσμο να κάνει υπομονή για 15 μέρες, καθώς τότε αναμένεται να αρχίσουν οι... ανακοινώσεις! Στο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν νωρίς-νωρίς και με το θέμα του προπονητή, αλλά και με το μεγαλύτερο ποσοστό των μεταγραφικών κινήσεων.

ΦΑΚΕΛΟΣ "ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ"

Στον Πειραιά κοιτούσαν εδώ και αρκετό καιρό σε δύο αγορές ως προς το θέμα του προπονητή. Η ισπανική και η γαλλική είχαν περίοπτη θέση στο “σαφάρι” που έκαναν.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι μετά την απόλυση του Πάουλο Μπέντο, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κάνει κρούσεις σε προπονητές από τις συγκεκριμένες χώρες. Είχαν διαρρεύσει άλλωστε και ονόματα. Άλλοι μάλιστα είχαν έρθει προς τα μέρη μας και πήραν μία γεύση από το Ρέντη και το Καραϊσκάκη, όπως για παράδειγμα ο Φιλίπ Μοντανιέ.

Ο Χουάντε Ράμος και ο Ρεμί Γκαρντ ήταν οι δύο προπονητές με τους οποίους είχαν μιλήσει οι πρωταθλητές. Ο Ράμος ήταν διστακτικός, γιατί πλέον τα πράγματα είναι και διαφορετικά στον Ολυμπιακό. Βλέπετε, ναι μεν έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στην Ευρώπη, αλλά ορισμένοι προπονητές διστάζουν να πιάσουν λιμάνι, από τη στιγμή που η ομάδα του Πειραιά δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στους ομίλους του Champions League.

Οι δε Μοντανιέ και Γκαρντ είχαν πει στον Ολυμπιακό ότι τους ενδιαφέρει η προοπτική, τους αρέσει το πρότζεκτ, αλλά παρέπεμψαν τους διοικούντες για το καλοκαίρι. Θεωρούσαν ρίσκο να αναλάμβαναν τους “ερυθρόλευκους” τον Απρίλιο.

Ο Μοντανιέ ωστόσο πρόσφατα είχε κάνει κάποιες δηλώσεις στη Γαλλία ότι – εντελώς ξαφνικά – δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα! Τι μένει λοιπόν; Ο Ρεμί Γκαρντ είναι μία περίπτωση που όντως έχει τεθεί σοβαρά στα υπόψη του Ολυμπιακού.

Η ουσία πάντως είναι μία: Στο λιμάνι δεν αποκλείεται να έχουν τελειώσει την υπόθεση του προπονητή. Ο Μαρινάκης είπε ότι σε 15 μέρες θα παρουσιάσει κάποια πράγματα στον κόσμο. Προφανώς, το πρώτο που θα παρουσιάσει θα είναι η τεχνική ηγεσία.

Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται ο προπονητής να παρουσιαστεί και νωρίτερα, την επόμενη εβδομάδα δηλαδή...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Οι διαθέσεις από πλευράς ΠΑΕ έχουν εκφραστεί εδώ και έναν μήνα. Θέλουν να πάνε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ με όσο το δυνατόν περισσότερες μεταγραφές, με το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του να περάσει τον πρώτο σκόπελο των προκριματικών.

Οι θέσεις στις οποίες απαιτείται ενίσχυση η ομάδα είναι συγκεκριμένες. Στόπερ, αριστερό μπακ, τουλάχιστον δύο χαφ (“εξάρι” και “οκτάρι”), ίσως και δύο εξτρέμ, επιθετικός και μετά ό,τι ζητήσει ο νέος προπονητής. Ήδη κάποιες προσθήκες έχουν γίνει όπως για παράδειγμα οι Σιώπης, Ρισβάνης, ενώ ακολουθεί και ο Βέλλιος. Δεν προορίζεται όμως όλοι αυτοί για βασικοί. Επίσης, θα ξεκαθαρίσει μέχρι τέλη Μαϊου και το θέμα των δανεικών.

Ως προς τα λεφτά που είναι διατεθειμένοι στον Ολυμπιακό να βγάλουν από τα ταμεία τους; Ακούγεται για 15 εκατομμύρια ευρώ. Ότι τα συγκεκριμένα χρήματα θα αφορούν αποκλειστικά τις μεταγραφές.

Όπως και να 'χει, ένα είναι το σίγουρο... Το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό ξεκινάει τον... Μάιο και όχι τον Ιούνιο. Η αρχή θα γίνει με τον προπονητή άμεσα και θα ακολουθήσουν σιγά-σιγά οι μεταγραφές, έτσι ώστε τον Ιούνιο που θα πάει η ομάδα στο Ζέεφελντ να έχει ολοκληρωμένο το ρόστερ της σε μεγάλο ποσοστό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ