ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Εργολαβία εναντίον του Ολυμπιακού, είχα πει για 20 πρωταθλήματα"

Μαρινάκης: "Εργολαβία εναντίον του Ολυμπιακού, είχα πει για 20 πρωταθλήματα"
EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνέστησε υπομονή στους αντιπάλους των Πειραιωτών για άλλα 13-14 χρόνια και έκανε λόγο για "εργολαβία" εναντίον των Ερυθρόλευκων από πολλές πλευρές. (video)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το έβδομο διαδοχικό πρωτάθλημα και 44ο της ιστορίας του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέστησε σαφές πως η ομάδα του θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο. "Οι νοικοκύρηδες δεν θα φύγουν από το σπίτι τους" ανέφερε μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για "εργολαβία εναντίον του Ολυμπιακού".

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ δήλωσε μετά τον νικηφόρο (5-0) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

" Είμαστε υπερήφανοι που κερδίζουμε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, το 44ο. Δώσαμε πολλές απαντήσεις και ένα είναι το σίγουρο. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία επτά χρόνια είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη.

Παρόλο που φέτος μας έβαλαν πάρα πολλά εμπόδια στο να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα, εμείς είμαστε αρκετά υπερήφανοι και δυνατοί. Να ξέρετε και θα το μάθετε τις επόμενες 15 μέρες, ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο και γρήγορα, γιατί ξεκινάμε και γρήγορα.

Έχω δώσει μια υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα, οπότε οι αντίπαλοί μας ας έχουν υπομονή, να περιμένουν άλλα 13-14 χρόνια. Εγώ εδώ θα είμαι, δεν πάω πουθενά, εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ είναι η πόλη μου και δουλεύω εδώ. Τη βοηθάω όσο μπορώ, οι νοικοκύρηδες δεν θα φύγουν από το σπίτι τους.

Επίσης, όσοι έχουν αναλάβει αυτή την εργολαβία εναντίον του Ολυμπιακού, είτε είναι Υπουργοί, είτε είναι βουλευτές, είτε αστυνομικοί, είτε λιμενικοί είτε επιχειρηματίες, να χτυπάνε εμένα μόνο. Να αφήνουν τον Ολυμπιακό να παίρνει τα πρωταθλήματα.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Θα τα ακούσετε όλα αναλυτικά τις επόμενες 15 μέρες για το τι θα κάνουμε και πώς θα δυναμώσει αυτός ο μεγάλος σύλλογος. Ζήτω ο Θρύλος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ