ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για Άρσεναλ

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για Άρσεναλ
INTIME SPORTS

"Μέσα" ο Ντα Κόστα αν και δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό. Δοκιμές επί δοκιμών από τον Σίλβα. Για ώρα είχε μαζί τους Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με τους “κανονιέρηδες” (9/12, 21.45) και ευτυχώς για τον Μάρκο Σίλβα δίχως κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο Μανουέλ Ντα Κόστα που είχε ένα τσίμπημα στον προσαγωγό, πήγε κάπως συντηρητικά και δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό.

Είναι κανονικά στην αποστολή και ο Σίλβα είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Γενικώς επικρατεί το τελευταίο διήμερο μία σύγχυση για το ποιον θα επιλέξει δίπλα στον Σιόβα. Τον Μποτία ή τον Ντα Κόστα δηλαδή, δύο ποδοσφαιριστές που δεν είναι στο 100%.

Από εκεί και πέρα, ο Σίλβα προχώρησε σε πολλές δοκιμές και ίσως ήταν η πρώτη φορά παραμονή αγώνα Champions League που δεν ήταν τόσο ξεκάθαρος στο τι σκέφτεται πραγματικά να κάνει. Δοκίμασε τριάδα στα χαφ με τους Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη. Μετά για αρκετή ώρα έβγαλε τον Φορτούνη και έβαλε τον Καμπιάσο. Έφτασε στο σημείο να βγάλει και τον Καμπιάσο, τοποθετώντας στα χαφ τον Σαλίνο. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι θα πάει σφιχτά με Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Καμπιάσο.

Από εκεί και πέρα, στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να βρεθούν οι Σεμπά και Πάρντο, βάσει των δοκιμών που έγιναν. Στην κορυφή φυσικά ο Ιντέγε και στα άκρα της άμυνας οι Ελαμπντελαουί και Μαζουακού.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε για αρκετή ώρα δουλειά στις στατικές φάσεις. Συντηρητικά με ατομικό κινήθηκε και ο Φουστέρα, το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μπουχαλάκης, ενώ ατομικό έκανε ο Χουτεσιώτης. Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Πουλίδο.

Την αποστολή αποτελούν οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ