ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για Ντνίπρο

Έτοιμος για Ντνίπρο

Με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (18/2) στο "NSK Olimpiyskyi", ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρώτη σύγκρουση με την Ντνίπρο (video).

Από το πρωί της Τετάρτης (18/2) η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Κίεβο, όπου το βράδυ της Πέμπτης (19/2, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο στο "NSK Olimpiyskyi", στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση των "32" του Europa League.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ: Στέφανος Λεμονίδης - Γιώργος Περπερίδης

Μετά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου πλην του Βίτορ Περέιρα μίλησε και ο Γιάννης Μανιάτης, αρχηγός του Ολυμπιακού, οι "ερυθρόλευκοι" βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προκειμένου να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα.

Μετά από πολλές αερόβιες ασκήσεις για την σωστή -και άκρως απαραίτητη σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες- προθέρμανση των παικτών, ξεκίνησε το πρόγραμμα εκγύμνασης, με το βάρος να δίνεται στο κομμάτι της τακτικής.

Έτοιμος για Ντνίπρο
INTIME SPORTS

Ακολούθησαν ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Δεν αντιμετώπισε κάποιο απρόοπτο ο Βίτορ Περέιρα, επομένως έχει 19 παίκτες (με τρεις τερματοφύλακες συνολικά) στην διάθεση του για να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Προβάδισμα ενδεκάδας έχουν οι συνήθεις... ύποπτοι. Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Μανιάτης, Ντοσεβί, Αφελάι και Μήτρογλου πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα, ενώ οι δύο θέσεις που απομένουν διεκδικούνται από τους Κασάμι, Ντομίνγκες, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη.

Έτοιμος για Ντνίπρο
INTIME SPORTS

Θυμίζουμε την αποστολή που έχει ταξιδέψει στο Κίεβο και αποτελείται από τους εξής 19 παίκτες: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς.

Έτοιμος για Ντνίπρο
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ